zodia chillinΚριός: Έρωτας: Χιλιάδες έρωτες ανθίζουν για χάρη σας, όμως αν δεν τους ποτίζετε θα μαραθούν. Επαγγελματικά: Μήπως πρέπει να αναθεωρήσετε τα πράγματα και τους ρυθμούς εργασίας πριν σας εξαντλήσουν;

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Δουλέψτε και ξεκαθαρίστε ποιος είναι το αφεντικό στο σπίτι και στη καρδιά σας. Επαγγελματικά: Τώρα που ήρθαν τα δύσκολα στο επαγγελματικό και στο κοινωνικό και μπήκαν τα βάρη, θα σας δούμε να κάνετε και καμιά αποταμίευση.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Είστε αυτό που όλοι θαυμάζουν, αλλά εσάς το μυαλό σας είναι κάπου άλλου αυτό το διάστημα. Επαγγελματικά: Σπίτι και καριέρα θα σας κάνουν σάντουιτς και δεν θα το ευχαριστηθείτε.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Οι μετοχές σας ανεβαίνουν προς το τέλος της εβδομάδας. Στα φλερτ που σχετίζονται με το χώρο της δουλειάς σας, υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων. Επαγγελματικά: Ίσως θα πρέπει να αλλάξετε προσανατολισμό. Δεν πρόκειται να δείτε χαΐρι και προκοπή αν συνεχίσετε να είστε εκεί που είσαστε.

 

Λέων: Έρωτας: Το χθες είναι μια ακόμα φορά εδώ, ολοζώντανο και παθιασμένο. Αν μπορείτε μην υποκύψετε. Επαγγελματικά: Τρέχετε και δεν φτάνετε. Έτσι είστε εσείς ή όλα μαζί ή τίποτα.Τώρα τα πράγματα είναι  με το μέρος σας επαγγελματικά.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

 

Παρθένος: Έρωτας: Η φαγωμάρα κόβει τη διάθεση για αγάπες και λουλούδια. Κάτι δεν πάει καλά σπίτι σας. Το σεξ μόνο κριτική δεν σηκώνει. Επαγγελματικά: Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά. Στη δουλειά, το κλίμα με τους συνεργάτες δεν είναι πολύ θετικό.

 

Ζυγός: Έρωτας: Σεξουαλικά είστε ενεργοί και αισθησιακοί. Αλλά κάτι σας συγκρατεί στο παρά πέντε και οι σχέσεις σας δεν προχωράνε. Επαγγελματικά: Η ζωή σας είναι γεμάτη αντιφάσεις, εκρήξεις και επαγγελματικές πιέσεις. Θεοί και δαίμονες θα δοκιμάσουν για ύστατη φορά τις αντοχές σας.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Το πάθος που κρύβετε μέσα σας φωτίζεται από την αυξημένη γοητεία, το μυστήριο και τον αισθησιασμό που διαθέτετε. Επαγγελματικά: Καιρός να δείτε ποιες πράξεις σας εξυπηρετούν τα συμφέροντα σας και ποιες σας οδηγούν σε μεγάλα αδιέξοδα.

 

Τοξότης: Έρωτας: Δώστε τα όλα όχι όμως και το μυαλό σας. Πάντα πρέπει να έχετε έναν άσο στο μανίκι. Θα σας χρειαστεί. Επαγγελματικα: Η εβδομάδα σάς βάζει όρια. Δεν υπάρχει λόγος άγχους επαγγελματικά. Τώρα όπου να ‘ναι θα έρθουν τα καλά μαντάτα.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

Αιγόκερως: Έρωτας:Μέσα στη δουλειά είναι το πάθος και η καρδιά σας. Κάντε κάτι για να έρθει επιτέλους η ηρεμία. Επαγγελματικά: Αυτή την εβδομάδα, μια νέα εποχή επαγγελματικά αρχίζει για σας με πολλές και καλές υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Ο άνθρωπός σας κουράστηκε να περιμένει αλλά κι εσείς νιώθετε φοβερά μόνοι. Η εμπιστοσύνη και η αρμονία έχουν φύγει από τη ζωή σας. Επαγγελματικά: Κρατήστε τους ρυθμούς μαλακούς και ο χρόνος θα δείξει τι παίζεται πίσω σας.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Σύντομα θα πιάσετε την καλή αλλά προς το παρόν πιάνετε το πνεύμα και τη διάθεση του ανθρώπου σας θετική και ερωτική απέναντι σας. Επαγγελματικά: Οικονομικά ζορίσματα σάς κάνουν απαισιόδοξους και πιο λογικούς με τα έξοδα σας.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/