zodia chillinΚριός: Έρωτας: Η περίοδος σάς υπενθυμίζει ότι η αναθέρμανση μιας σχέσης που από πανικό προς τη δέσμευση χαλάσατε τονώνει την διάθεσή σας και σας περιβάλλει με τρυφερότητα. Επαγγελματικά: Έχετε όλα τα περιθώρια να επανεξετάσετε πώς να υλοποιήσετε τα πιο τολμηρά σας σχέδια και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Η εβδομάδα αναδεικνύει τη φαντασία και τα ταλέντα σας στο φλερτ, κάνοντάς σας την κρυφή φαντασίωση κάθε γοητευτικής ύπαρξης. Επαγγελματικά: Πολλές υποχρεώσεις και ακόμα περισσότερη σκληρή δουλειά.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Ευχάριστες γνωριμίες, ταξιδάκια, φίλοι, παρέα, εύνοια στην κοινωνική ζωή. Τα πράγματα είναι ρόδινα για σας. Επαγγελματικά: Η περίοδος αυτή απομακρύνει τα περιθώρια καλής συνεννόησης και επικοινωνίας με τους συνεργάτες και τους υφισταμένους σας σε πολλαπλά επίπεδα.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Ο ερωτισμός σας παλεύει κόντρα στα προβλήματα. Είστε ευάλωτοι συναισθηματικά, φλερτάρετε, διασκεδάζετε και ξεφεύγετε απ’ τις δεσμεύσεις. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα θα φέρει ανοίγματα στους επαγγελματικούς ψυχολογικούς και πνευματικούς σας ορίζοντες.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

 

Λέων: Έρωτας: Είστε ο πιο λαμπερός πειρασμός, η κεφάτη πρόκληση, ο φλογερός κατακτητής αυτής της εβδομάδας. Επαγγελματικά: Δεν είστε ακριβώς ο εαυτός σας αυτό το διάστημα. Ίσως γιατί αισθάνεστε αυστηρώς περιορισμένοι, πράγμα που δεν συνθέτει ένα καλό άνοιγμα.

 

Παρθένος: Έρωτας: Σας κυνηγάνε, σας θέλουν, σας βλέπουν και καθηλώνονται. Το καλύτερο είναι ότι έρχονται πολλές παλιές κατακτήσεις πίσω. Επαγγελματικά: Νιώθετε ασφαλείς σε μια εποχή ανακατατάξεων και ευρύτερων κοινωνικών αλλαγών.

 

Ζυγός: Έρωτας: Η εντυπωσιακή πλευρά της προσωπικότητάς σας γίνεται πιο τολμηρή και αισθησιακή αυτή την εβδομάδα. Επαγγελματικά: Μεγάλη και σημαντική αλλαγή στα επαγγελματικά σας, καθώς και επιτυχημένες δραστηριότητες και μεγάλη αναγνώριση.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Η εβδομάδα σάς προκαλεί να δείτε τα λάθη σας και σας θυμίζει ότι η ζωή φεύγει μέσα απ’ τα χέρια σας, χωρίς να την απολαύσετε. Επαγγελματικά: Είστε ο καλύτερος εαυτός σας. Τεντώνετε το σχοινί παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει από εγωισμό, εκδικητικότητα ή δίκαιη αγανάκτηση. Κάνετε δυναμικά και οργανωμένα βήματα.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

 

Τοξότης: Έρωτας: Το σεξ χωρίς συναίσθημα δεν σας πάει πουθενά ούτε εκπληρώνει τις ερωτικές σας προσδοκίες. Γοητεία και λάμψη έχουν μοιραίες συνέπειες στο άλλο φύλο. Επαγγελματικά: Αφού δεν μπορείτε να κερδίσετε οικονομικά, επαναπαυθείτε για λίγο ψυχολογικά και ας τρέχουν ακόμα τα χρέη.

 

Αιγόκερως: Έρωτας:Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και έτσι ακριβώς ξεκινάει αυτή η εβδομάδα αφού γράφει καινούρια σενάρια πάθους. Επαγγελματικά: Προσέξτε γύρω στα μέσα της εβδομάδας γιατί δεν θα είναι δύσκολο να φέρετε τον εαυτό σας σε δύσκολη θέση.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Δοκιμασίες, πιέσεις και πάρα πολλή μεγάλη κούραση φέρνει η εβδομάδα αυτή και επιμένει να καταθέσετε πάθος και αφοσίωση στη σχέση σας. Επαγγελματικά: Καινούρια ανοίγματα, υπογραφές και συμφωνίες έστω κι αν δεν έχετε κέφι για δουλειά καλοκαιριάτικα.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Πειθώ, ευαισθησία, μαγνητισμός… Είστε οι love killers του καλοκαιριού. Επαγγελματικά: Το πράσινο φως για μια σημαντική αλλαγή σας έχει δοθεί αυτή την εβδομάδα. Ξεκουραστείτε για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και τα οικονομικά σας στο τέλος του μήνα.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

Πηγή: http://like.philenews.com/