D-RASHID AT CBP!

Το Chania Beach Party 2018 επιστρέφει εκεί που ανήκει!!! ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ!!! Αυτή όμως δεν είναι η μόνη μεγάλη είδηση! Οι guest που αναμένονται στο φετινό CBP ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και οι πρώτες ανακοινώσεις έρχονται αποκλειστικά από την Chillin. Πρώτο μεγάλο όνομα που θα δώσει το παρόν στο CBP δεν είναι άλλο από τον τεράστιο D-Rashid. O γνωστός Ολλανδός είναι ο resident του Latin Village, ένα από τα τρία μεγαλύτερα φεστιβάλ μουσικής που πραγματοποιούνται στο Αμστερνταμ, τη μητρόπολη της Dance μουσικής, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 45000 φίλους στο τριήμερο που διεξάγεται. Ο D-Rashid είναι ο guru της afrohouse και ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους djs & producers του είδους. Αυτόν απλά…δεν τον χάνεις!!!

 

ROB LEE IS BACK!

Είναι ο μόνος guest dj από το εξωτερικό που έρχεται και ξανάρχεται. Ο Rob Lee ήταν απολαυστικός πέρυσι, απογειώνοντας το CBP με τις μουσικές του, κερδίζοντας με την αξία του μια θέση στο lineup του 2018. Ο Rob Lee υπόσχεται να παρασύρει και πάλι το πλήθος, παρουσιάζοντας ένα ακόμα δυνατό σετ που θα λατρέψετε!

Διαβάστε επίσης  Μια "άλλη" Τσικνοπέμπτη στο Kapenekis Fish Market!

 

 

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!
Η προπώληση συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς και τα σημεία προπώλησης έχουν αυξηθεί. Σημειώστε τα για να βρείτε το κοντινότερο σημείο προπώλησης για σας και τους φίλους σας. Επίσης προλάβετε εισιτήρια των 5 ευρώ έως 29/7. Στην είσοδο θα βρείτε με 8 ευρώ.
Κεντρικό Χανίων: Σπίτι του Αρώματος (Μυλωνογιάννη 22)
Αγιοι Απόστολοι: Move On
Πλατανιάς: Τα Τσιγγέλια
Καστέλι: Balos Travel
Κουνουπιδιανά: Lucky café
Ρέθυμνο: Charlies Secret

 

TA ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ CBP!

Οι Γάλλοι πέρα από παγκόσμιοι πρωταθλητές στο ποδόσφαιρο, είναι και παγκόσμιοι djs στο Chania Beach Party 2018. Ο Arno Cost και ο Norman Doray είναι τα μεγαλύτερα ονόματα που έχει φιλοξενήσει ποτέ το Chania Beach Party και σε αυτό θα συμφωνήσουν όλοι. Ο Arno Cost έχει κάνει remix για τους καλύτερους djs και καλλιτέχνες παγκοσμίως, έχει παίξει σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ ανά τον κόσμο και έχει κατακτήσει πολλάκις την dance σκηνή με τις επιτυχίες του. Ο Norman Doray είναι ένας θρύλος στη Γαλλία, με μεγάλες επιτυχίες και πολύ δυνατά σετ. Ο συνδυασμός των δύο είναι κάτι μεταξύ Babe και Griezman στα decks. Μια δεδομένη επιτυχία!!!

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 788: You Never Know..

 

EDWARD JEANS GOES CBP18

Το κατάστημα Edward jeans στα Χανιά θα είναι μεταξύ των κεντρικών χορηγών του μεγαλύτερου beach party του νησιού. Το αγαπημένο σας κατάστημα για casual wear ετοιμάζεται πυρετωδώς για μία δυναμική παρουσία στο Cbp και υπόσχεται να δώσει το καλύτερο look σε αυτό το party!!! Ετοιμαστείτε λοιπόν να χορέψτε στους ρυθμούς της Edward Jeans που θα ντύσει και όλη την προωθητική ομάδα του party!!!

 

 

ESO UNDERWEAR AT CBP 2018

Το Eso Underwear έχει μπει σε ρυθμούς Chania Beach Party. Μοντέλα πανελλαδικής εμβέλειας πρόκειται να αποκαλύψουν τα αγαπημένα σας Chic Mess και άλλα brands ελληνικής παραγωγής που θα λατρέψετε…γιατί beach party χωρίς το κατάλληλο μαγιό δεν γίνεται!!! Eso Underwear. Γεωργίου Καραϊσκάκη 8.Χανιά.

 

 

 

 

DIVERSO COMES TO CBP18

To Diverso ετοιμάζεται μία ακόμα χρονιά για να παρουσιάσει τη καλοκαιρινή του συλλογή στο Chania Beach Party.

Αν δεν αντέχετε να περιμένετε μέχρι τότε, επισκεφθείτε το κατάστημα της Ανδρέα Παπανδρέου 21 και επιλέξτε τα αγαπημένα σας γυναικεία σύνολα και συνθέσετε το απόλυτο summer look.