zodia chillinΚριός: Έρωτας: Υπάρχει μέσα σας, μία απίστευτη ανάγκη να περάσει το δικό σας. Αν πιστεύετε ότι θα κερδίσετε, μην παραιτείστε απ’ τον έρωτα. Επαγγελματικά: Αναζητήστε καινούριους τρόπους για να διοχετεύσετε τον δυναμισμό σας. Εάν κάποια πράγματα μεταφερθούν για λίγο αργότερα, δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξετε γνώμη στο έτερον ήμισυ, το οποίο θέλει από εσάς χειρονομίες καλής θέλησης για να αισθανθεί ασφαλής. Επαγγελματικά: Ο σωστός σχεδιασμός μπορεί να σας γλιτώσει από περιττά έξοδα ή σπατάλες.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Υπάρχει πρόβλημα να διαρρεύσουν κάποια μυστικά. Μη μιλάτε για θέματα λεπτά σε ανθρώπους που δεν είστε σίγουροι για την εχεμύθειά τους. Επαγγελματικά: Με την εβδομάδα να ευνοεί καριέρα και επαγγελματικά θα έχετε πολύ μεγάλη ατζέντα σε συναντήσεις και νέες συνεργασίες.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Αν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα δυσλειτουργίας ή επικοινωνίας, στη σχέση ή στο κρεβάτι σας, την εβδομάδα αυτή οι άνθρωποι γίνονται θύματα της γοητείας σας. Επαγγελματικά: Τις δικές σας δουλειές και το δικό σας συμφέρον να κοιτάξετε γιατί οι υποχρεώσεις εκτοξεύονται κατακόρυφα.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

 

Λέων: Έρωτας: Συστήνουμε μεγαλύτερη ψυχραιμία και αλλαγή στάσης. Θα φτιάξουν τα πράγματα. Επαγγελματικά: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες στην καριέρα σας και χωρίς βιασύνη ξεκαθαρίστε από νωρίς το οικονομικό θέμα πριν υπογράψετε.

 

Παρθένος: Έρωτας: Έχετε τον τρόπο σας να πάρετε όσα θέλετε. Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σας να μην έχετε πολλές απαιτήσεις από τους συνεργάτες σας. Εσείς θα πρέπει να είστε αυτοί που θα δώσετε το παράδειγμα στους άλλους.

 

Ζυγός: Έρωτας: Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να βρείτε τον μεγάλο έρωτα. Επαγγελματικά: Ο δρόμος που ακολουθείτε δεν είναι εύκολος είναι όμως ενδεδειγμένος. Είναι απολύτως απαραίτητο να αξιοποιήσετε τις επαφές σας με ορισμένους ανθρώπους που σας στηρίζουν.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Αν αγαπιέστε αυτό το διάστημα θα γίνουν πράγματα και θαύματα. Θα χαρείτε όσο δεν φαντάζεστε τον έρωτα. Επαγγελματικά: Το άγχος το οποίο έχετε, δεν σας επιτρέπει να προσαρμοστείτε στις συνθήκες δουλειάς.

 

Τοξότης: Έρωτας: Θα πρέπει αυτό το διάστημα να βάλετε το ταίρι σας πάνω από το κεφάλι σας ως πιο σημαντικό. Έχει το λόγο του που ζητά σειρά προτεραιότητας. Επαγγελματικά: Μαζέψτε το κουράγιο σας και προχωρήστε μόνοι σας, για να πετύχετε αυτά που έχετε κατά νου.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

 

Αιγόκερως: Έρωτας:Αν θέλετε να μείνετε ακόμα μαζί με τον σύντροφό σας καλό θα ήταν να κάνετε κίνηση αβρότητας στο ταίρι σας. Επαγγελματικά: Περνάτε στην αντεπίθεση γιατί από ζόρια δεν μασάτε. Σιγά-σιγά οι παρεξηγήσεις στο χώρο της εργασίας και των σχέσεων υποχωρούν.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στον έρωτα κι εσείς έχετε ανάγκη να το ρίξετε λίγο παραπάνω έξω. Επαγγελματικά: Ένα σωρό προτάσεις και επενδύσεις παίζονται πάνω σε σας. Αλλά φαίνεται ότι οι προϋποθέσεις δεν είναι του επιπέδου και γι’ αυτό με πολύ έξυπνα επιχειρήματα ξεφεύγετε.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Η ένταση υποχωρεί. Ο άνθρωπός σας μιλάει με μεγαλύτερη ειλικρίνεια και παίρνει θέση απέναντί σας. Περνάτε σε πιο ειδυλλιακές στιγμές. Επαγγελματικά: Αναμένονται πολλά ταξίδια επαγγελματικά και άλλη τόση κούραση. Μην επιτρέψετε στις ανασφάλειές σας να σας κόψουν το δρόμο.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/