zodia chillinΚριός: Έρωτας: Για να θριαμβεύσει ο έρωτας θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο, να είστε συγκεκριμένοι σε αυτά τα οποία ζητάτε. Επαγγελματικά: Διαθέτετε αποφασιστικότητα, πείσμα, μαχητικότητα. Θα πετύχετε τις πολυπόθητες αλλαγές που σας ενδιαφέρουν.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Το πείσμα μερικές φορές δεν σας επιτρέπει στην εσωτερική φωνή που σας προειδοποιεί, ότι πρέπει να ανασυγκροτηθείτε. Επαγγελματικά: Αλλάξτε τακτική και θα προκύψουν πολλά οφέλη από νέες συνεργασίες.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Στο συναισθηματικό απελευθερωθείτε από πράγματα τα οποία σας δυσκολεύουν ή δυσκολεύουν τους γύρω σας. Επαγγελματικά: Μπορεί να σας φαίνεται πολύ περίεργη αυτή η εβδομάδα, αλλά είναι σίγουρο ότι είναι η μόνη που θα σας βοηθήσει να διαλέξετε έναν πιο εύκολο δρόμο με μεγαλύτερη ευκολία πρόσβασης στην επιτυχία.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Πολλοί από σας θα μπορούσατε να παραδεχτείτε, ότι περισσότερο κινείστε από συνήθεια σε συγκεκριμένους χώρους, παρά γιατί πραγματικά σας ευχαριστούν. Επαγγελματικά: Η αλλαγή θα αποτελέσει το πιο σημαντικό κεφάλαιο αυτή την περίοδο στη ζωή σας.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

Λέων: Έρωτας: Δεν υπάρχει λόγος να βράζετε στο ζουμί σας και να λέτε τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά στο χώρο των αισθηματικών σας. Επαγγελματικά: Διαθέστε ένα μεγάλο κομμάτι του χρόνου σας στον εαυτό σας για να αποφασίσετε με ποιο τρόπο θα προχωρήσετε επαγγελματικά.

 

Παρθένος: Έρωτας: Αυτό το διάστημα η δυσκολία επικοινωνίας επιφέρει αρνητικές εντυπώσεις στο φιλικό σας περίγυρο και στην συναισθηματική σας ζωή. Επαγγελματικά: Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα συνειδητοποιήσετε ότι έχουν παιχθεί πολύ άσχημα παιχνίδια εις βάρος σας.

 

Ζυγός: Έρωτας: Αν σας τα λένε λίγο πιο «ροζ» και αισιόδοξα τα πράγματα από ό,τι είναι, δεν πειράζει. Ταιριάζει στη φύση και στον χαρακτήρα σας αυτή η θετική στάση. Επαγγελματικά: Είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει κανένας Ζυγός που να αφήσει τις δυσκολίες να ανακόψουν τις εξελίξεις και να τον εμποδίσουν από το να φθάσει στην κορυφή.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Οι παλιές αγάπες εμφανίζονται ξανά στο προσκήνιο και οι σταθερές σχέσεις ανανεώνονται. Επαγγελματικά: Παλεύετε όχι μόνον για τα προς το ζην, αλλά και για την ανέλιξή σας που σας είναι πάρα πολύ σημαντική.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

Τοξότης: Έρωτας: Φαίνεται ότι με τον τρόπο σας μετατρέπετε σε άβατο, ακόμα και το πιο απλό και καθημερινό βήμα της ζωής σας. Αυτό κλονίζει το γάμο σας και την καλή θέληση της οικογένειάς σας. Επαγγελματικά: Έχετε αντιληφθεί ότι οι εποχές είναι δύσκολες και απαιτούν να αξιοποιήσετε ότι έχετε σταθερά κερδίσει μέχρι τώρα.

 

Αιγόκερως: Έρωτας:Μετρήστε τα λόγια σας και τις πράξεις σας. Ευεργετική επίδραση της εβδομάδας για τα ερωτικά σας πλάνα. Επαγγελματικά: Η προσαρμοστικότητα που αναπτύσσεται επαγγελματικά σας βάζει σε ένα καλύτερο δρόμο και σας ανοίγει την πόρτα για επιπλέον επιτυχίες.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Ο έρωτας σάς δείχνει το χαμογελαστό του πρόσωπο. Η αποφασιστικότητά σας ξυπνάει την κτητικότητα του παρτενέρ σας. Επαγγελματικά: Καιρός να ανατρέψετε το κατεστημένο. Οι αντιδράσεις σας αποδεικνύουν πόσο ικανοί και παραγωγικοί είστε.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Το μεγαλύτερο κέρδος στα συναισθηματικά σας οφείλεται στην αλλαγή προσωπικότητας και στη μεγαλύτερη δόση ρεαλισμού που υιοθετήσατε. Επαγγελματικά: Σας δίνονται ευκαιρίες για μεγαλύτερη προσωπική προβολή και επιτυχία στην καριέρα σας αλλά με πολλή δουλειά.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/