zodia chillinΚριός: Έρωτας: Η αλλαγή διάθεσής σας είναι τόσο εμφανής που ο σύντροφος σας είναι πρόθυμος να ξεχάσει τα παλιά σας λάθη και να σας δώσει δεύτερη ευκαιρία. Επαγγελματικά: Η συγκρότηση και η επικοινωνία θα είναι δύο μεγάλοι δάσκαλοι που θα σας διδάξουν πώς να κερδίζετε τα πράγματα που θέλετε.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Έρωτας: Για να είστε αληθινά ευτυχισμένοι θα πρέπει να βρείτε κάποιον, που να μιλάει την ίδια γλώσσα με εσάς. Επαγγελματικά: Το σύστημα της αναθεώρησης πραγμάτων σάς βοηθάει να μπείτε σε μια διαδικασία λεπτομερούς επεξεργασίας των συνεργασιών σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Ο σύντροφός σας αναρωτιέται τι είναι αυτό που ξυπνάει ένα συσσωρευμένο θυμό μέσα σας. Επαγγελματικά: Για να μπορέσετε να κάνετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας, θα πρέπει να μην αφήσετε να καταλάβουν ούτε ποια μεθοδολογία διαλέξατε, ούτε μέσω ποιας διαδικασίας τα τελειοποιήσατε.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Χρειάζεστε διακοπές για να ηρεμήσετε και να μπορείτε να χειριστείτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία και υπευθυνότητα, όλα τα εύκολα και δύσκολα μέσα στην ερωτική σας ζωή. Επαγγελματικά: Αν θέλετε πραγματικά να ζήσετε καλύτερα, τότε εστιάστε στα προβλήματα που υπάρχουν μέσα στον χώρο της δουλειάς.

Διαβάστε επίσης  Issue 787

 

Λέων: Έρωτας: Αν είστε ακόμη μόνοι σας θα πρέπει να πάρετε κι εσείς τον δρόμο σας, προχωρώντας σταθερά και αφήνοντας το μυαλό σας να πάρει πολλαπλές στροφές για σενάρια διαδοχής. Επαγγελματικά: Σας προτείνουμε να προσέξετε αυτή την εβδομάδα, που τα πράγματα θα ανοίξουν και οι ρυθμοί θα ενταθούν.

 

Παρθένος: Έρωτας: Ο σύντροφος σας αντιλαμβάνεται τα προβλήματα σας. Γι’ αυτό θα σας πάει κάπου να ξεκουραστείτε και να διαλέξετε από κοινού τι θα κάνετε. Επαγγελματικά: Κάντε τις αναγκαίες υποχωρήσεις και υπομονή. Θα είστε οι μεγάλοι κερδισμένοι αν διατηρήσετε την ψυχραιμία και την ηρεμία σας.

 

Ζυγός: Έρωτας:Ανεβάστε τους τόνους ώστε να προλάβετε τους συνηθισμένους αντιρρησίες, που πρέπει να σας βγάλουν λίγο-πολύ την ψυχή, πριν σας εμπιστευτούν τα όνειρα της ψυχής τους. Επαγγελματικά: Το καλοκαίρι ζητά ανακατατάξεις και διαφοροποιήσεις στην επαγγελματική σας ζωή.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Το καινούριο πρόσωπο δεν έχει ξεμπλέξει με το παρελθόν του. Αν εμπλακείτε σε αυτού του είδους το παιχνίδι, θα ζημιώσετε. Επαγγελματικά: Έχετε θέσει πάρα πολύ μεγάλους στόχους, που θα είναι δύσκολο να ολοκληρωθούν στον χρόνο που έχετε αυτή τη στιγμή στη διάθεσή σας.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

 

Τοξότης: Έρωτας: Αφήστε τους εγωισμούς κατά μέρος και κάντε εσείς την πρώτη κίνηση προς τον σύντροφο σας. Επαγγελματικά: Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην εργασία σας.

 

Αιγόκερως: Έρωτας:Οι αδέσμευτοι με το πείσμα και τη μαχητικότητά σας, οδηγήστε σε ξαφνικές εκπλήξεις και αναζωογονείτε το ερωτικό κλίμα γύρω σας. Επαγγελματικά: Στη δουλειά είστε μια στο καρφί και μια στο πέταλο, προκαλώντας την προσοχή και το άγχος των άλλων συνεργατών σας.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Όσο κι αν είναι αντίξοες οι συνθήκες, πρέπει να πετύχετε και να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους με ειλικρινείς εξηγήσεις. Επαγγελματικά: Κάντε στροφή προς άλλα επαγγελματικά ανοίγματα και άλλες συνεργασίες, διορθώνοντας κάποιες παρεξηγήσεις ή μπαλώνοντας παλαιότερες γκάφες.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Εκδηλώστε τα αισθήματά σας αλλά και γνωρίστε καλύτερα τον εαυτό σας τώρα που ο έρωτας σάς χαμογελάει. Επαγγελματικά: Η τακτική των ψιθύρων κάποιων τρίτων ατόμων, θα κάνει τη φαντασία κάποιων συνεργατών σας να οργιάσει εις βάρος σας. Κόψτε τους τη φόρα.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/