zodia chillinΚριός: Έρωτας: Η φλόγα έχει ξυπνήσει μέσα σας. Ούτε κι εσείς οι ίδιοι δεν ξέρατε ότι είστε τόσο παθιασμένοι. Διοχετεύστε όλο αυτό το ταμπεραμέντο σε σωστή κατεύθυνση. Επαγγελματικά: Δύσκολα θα σας αναγνωρίσουν τις άξιες σας, αν δεν κουραστείτε παρά πολύ.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Αν είστε σίγουροι για την ειλικρίνεια της σχέσης σας, τότε κρατηθείτε γέρα επάνω της για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις πιέσεις που δέχεστε. Επαγγελματικά: Μην επιχειρήσετε να ξεκαθαρίσετε τώρα τα εκκρεμή θέματα που τυχόν υπάρχουν μεταξύ των συνεταίρων σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Έχετε βάλει σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά σας. Αυτό, βέβαια, δεν θα σας εμποδίσει να ψάξετε για μια καλύτερη τύχη. Επαγγελματικά: Υπενθυμίστε στον εργοδότη σας ότι έχετε δουλέψει σκληρά και ότι έφτασε το πλήρωμα τους χρόνου για την ανταμοιβή σας.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Είναι προτιμότερο να γίνετε πιο διαλλακτικοί κι ας φανείτε εσείς οι υποχωρητικοί, παρά να φθάσετε στα άκρα. Επαγγελματικά: Η βελτίωση των οικονομικών σας θα αργήσει να φανεί, καθώς η εβδομάδα θα σταθεί τροχοπέδη στις επαγγελματικές σας εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: New Location at Heraklion

 

Λέων: Έρωτας: Αν είστε παντρεμένοι μείνετε πιστοί σε αυτό που έχετε, σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθείτε κάτω από δαμόκλειο σπάθη. Επαγγελματικά: Υπάρχουν πολλές πιθανότητες αυτά που σας έχουν υποσχεθεί να πραγματοποιηθούν. Είναι θέμα χρόνου η λύση κάποιων οικονομικών θεμάτων που χρονίζουν.

 

Παρθένος: Έρωτας: Τολμήστε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και ανοίξτε την καρδιά σας. Κάποια από αυτές τις γνωριμίες είναι αυτό που για χρόνια ψάχνατε. Επαγγελματικά: Δεν αποκλείεται να καταφύγετε ακόμα και σε νομικές διαδικασίες για το ξεκαθάρισμα κάποιων εκκρεμοτήτων. Προσοχή, όμως, στους σύμμαχους που θα επιλέξετε.

 

Ζυγός: Έρωτας:Το διάστημα αυτό υπάρχει μια τάση να αρέσετε περισσότερο από ό,τι αρέσατε πριν μια εβδομάδα. Επαγγελματικά: Αφυπνισθείτε και βγείτε από το λήθαργό σας για να ξαναβρείτε τον δυναμισμό σας.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Ένας νέος άνθρωπος παρουσιάζεται στη ζωή σας και σας συναρπάζει με τη γοητεία του. Επαγγελματικά: Καλύτερα να κρατήσετε τα κέρδη που αποκομίσατε παρά να τα ξοδέψετε σε κάποια άσκοπα ταξίδια.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

Τοξότης: Έρωτας: Μην κρατάτε τις σκέψεις σας μόνο για τον εαυτό σας, έχει ανάγκη ο σύντροφος σας να μοιράζεστε μαζί του τις χαρές και τις λύπες σας. Επαγγελματικά: Καλύτερα προς το παρόν να στηριχθείτε στα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

 

Αιγόκερως: Έρωτας:Κάντε μια τελευταία προσπάθεια για να γεφυρώσετε το χάσμα που σας χωρίζει με τον σύντροφο σας. Επαγγελματικά: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια επικερδή πώληση κάποιων περιουσιακών στοιχείων που αποτελούν μόνο βάρος.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Μην παρασυρθείτε από τον παρορμητισμό σας. Μη δίνετε έκταση στις διάφορες μικρο-παρεξηγήσεις. Επαγγελματικά: Δεν είναι καλή περίοδος για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και κλείσιμο συμφωνιών. Καλύτερα να διώξετε από πάνω σας το άγχος και να ηρεμήσετε.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Μην παίρνετε κατάκαρδα λόγια που σας λένε, αλλά και ούτε να είστε απόλυτοι στις απόψεις σας, αν θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση σας. Επαγγελματικά: Συνειδητοποιείστε την ταχύτητα με την οποία γίνονται οι αλλαγές γύρω σας. Θα πρέπει να τρέξετε για να τις προλάβετε.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: El Chacal goes Street Food Festival Heraklion

 

Πηγή: http://like.philenews.com/