Είναι η νέα μας άφιξη…και από τη προηγούμενη βδομάδα είναι και επίσημα μαζί μας για να μας χαρίσει το καλύτερο συνοδευτικό για τη βόλτα μας, στα γραφικά σοκάκια του λιμανιού. Το “On the Go” είναι ένα cozy, πολυμορφικό και πολύ αγαπησιάρικο street café – cocktail – snack bar, που παίρνει διαφορετική μορφή τις μέρες και τις νύχτες.

Ανοίγει από πολύ νωρίς το πρωί με προσεγμένο καφέ, σάντουιτς και μπάρες δημητριακών δικής τους παραγωγής και συνεχίζει με σαλάτες, επιλογές για vegan και αρκετές ακόμα προτάσεις για το καθιερωμένο lunch break. Όσο πέφτει το σούρουπο ο mixologist προετοιμάζει τα υλικά, οι djs σετάρουν την κονσόλα και πριν το καταλάβεις έχεις βρεθεί σε ένα υπαίθριο cocktail bar.

Επέλεξε από τη λίστα των cocktails, ή απλά αφέσου στις εμπνεύσεις των παιδιών. Άραξε να ακούσεις τις μουσικές σου ή απλά ξεκίνα τη βόλτα σου με το πιο “On the Go” συνοδευτικό. Τώρα έχεις εφοδιαστεί κατάλληλα για να ανακαλύψεις το πιο ειδυλλιακό λιμάνι των Χανίων. Στο “On the Go” θα αισθανθείς γνωστός με όλους, θα εισπράξεις ζεστά χαμόγελα και θα το αγαπήσεις με τη πρώτη γουλιά.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

Τώρα η Χάληδων έχει το δικό της ξεχωριστό σημείο αναφοράς.