zodia chillinΚριός: Έρωτας: Η ισορροπία μέσα στη σχέση σας θα έρθει μέσα από την ηρεμία και τον ερωτισμό που αποπνέει αυτό το καλοκαίρι στη σχέση σας. Επαγγελματικά: Τα έξοδα είναι πολλά, κυρίως για να κάνετε δημόσιες σχέσεις, δυστυχώς όμως δεν θα μπορέσετε να τα αποφύγετε.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Ανάμεσα στο υπόλοιπα που πρέπει να προσθέσετε στη ζωή σας είναι η σταθερότητα μιας μόνιμης σχέσης. Επαγγελματικά: Ο κίνδυνος παραμονεύει παντού και ιδιαίτερα στην υπογραφή κάποιων συμφωνιών και συνεργασιών, αφού δεν είναι η πιο κατάλληλη εποχή για τα θέματα αυτά.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Κάτι η θάλασσα, κάτι ο ήλιος, το διάστημα αυτό είστε πρόθυμοι να προχωρήσετε παραπέρα στη σχέση σας. Κάντε το και δεν θα χάσετε. Επαγγελματικά: Μέσα σε ένα περιβάλλον απρόθυμων επαγγελματικών επαφών, εσείς καταφέρνετε να δημιουργήσετε το κατάλληλο πλαίσιο συνεργασιών.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Η αισθηματική σας ζωή περνάει μια φάση ηρεμίας που τίποτα πια δεν μπορεί να την διαταράξει. Επαγγελματικά: Τα μάτια σας δεκατέσσερα στα ανοίγματα που θέλετε να κάνετε, καθότι κανείς δεν έχει όρεξη να προχωρήσει σε νέα επαγγελματικά ανοίγματα, εκτός από κάτι αετονύχηδες που καραδοκούν.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

Λέων: Έρωτας: Ο χρόνος που σας περισσεύει δεν είναι αρκετός ώστε να δώσετε στον σύντροφο σας αυτά που ζητάει. Τώρα στις διακοπές δεν έχετε περιθώρια δικαιολογιών, παρά μόνο πράξεων. Επαγγελματικά: Για να πετύχετε αυτό το οποίο έχετε βάλει στόχο, χρειάζεστε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις ικανότητες σας.

 

Παρθένος: Έρωτας:Πολλές οι ευκαιρίες γύρω σας και η δική σας διάθεση ευνοεί τις προοπτικές για κάτι σίγουρο και ευχάριστο. Επαγγελματικά: Πρέπει να φανείτε ρεαλιστές και να εκμεταλλευθείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Να είστε πιο συνεργάσιμοι επαγγελματικά.

 

Ζυγός: Έρωτας:Στη φάση αυτή της ζωής σας τα προσωπικά και ερωτικά σας αφορούν εσάς και μόνο εσάς. Επαγγελματικά: Έχετε αποφασίσει να κάνετε αυτό που θέλετε, αδιαφορώντας για το τι θέλουν οι άλλοι από εσάς.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Το σίγουρο είναι ότι η ερωτική σας έχει ζωή ζει καλύτερες μέρες από ότι στο παρελθόν. Επαγγελματικά: Αν πραγματικά θέλετε να φθάσετε στην κορυφή, θα το καταφέρετε εφόσον προσπαθήσετε και κουραστείτε.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

Τοξότης: Έρωτας: Για τους αδέσμευτους η περίοδος αυτή είναι πολύ ενδιαφέρουσα, ενώ για τους δεσμευμένους είναι αρκετά ενθαρρυντική. Επαγγελματικά: Έφθασε ο καιρός για να μπορέσετε να πλουτίσετε τις γνώσεις σας και να αυξήσετε το κύρος σας.

 

Αιγόκερως: Έρωτας:Τολμήσετε να βάλετε τέρμα στη σχέση σας, ίσως είναι καλύτερα τώρα που μπορείτε εύκολα να βρείτε αντικαταστάτη. Επαγγελματικά: Η συμπεριφορά σας αυτό το διάστημα καλλιεργεί την επιθετικότητα των συνάδελφων σας ενάντια στο προσώπου σας.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Μέσα στην χαλάρωση του φθινοπώρου μπορείτε να βρείτε τις ευκαιρίες για να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με τον σύντροφο σας. Επαγγελματικά: Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να σημαδέψουν το επαγγελματικό σας μέλλον. Πάρτε συμβουλές από τρίτα έμπιστα άτομα.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Η υπεραισθησία που επικρατεί στην σχέση σας, σας οδηγεί σε περιττές συζητήσεις, ενώ θα έπρεπε να χαίρεστε τη μαγεία του έρωτα. Επαγγελματικά: Είναι πολύ πιθανόν να δείτε τις επαγγελματικές επιδιώξεις σας να καθυστερούν, η καλοκαιρινή ραστώνη γαρ.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/