Ηλεκτρονικός υπολογιστής. Ένα εργαλείο σχεδόν απαραίτητο πλέον στην καθημερινότητα μας. Από την εργασία μέχρι την διασκέδαση, κυριολεκτικά μας λύνει τα χέρια. Άρα όσο πιο λειτουργικός είναι ο υπολογιστής μας, τόσο πιο εύκολα και ξεκούραστα θα κάνουμε αυτά που θέλουμε, κερδίζοντας χρόνο αλλά και κόπο.

Επειδή όμως οι υπολογιστές δεν είναι αέναες μηχανές αλλά χρειάζονται φροντίδα και προσοχή για να λειτουργούν σωστά, η Chillin σας παρουσιάζει τον ειδικό που θα φροντίσει ο υπολογιστής σας να δουλεύει πάντα σαν καινούργιος.

Αναφερόμαστε φυσικά στο PC Tech στην Ελ. Βενιζέλου 29 στα Κουνουπιδιανά που ειδικεύεται στις επισκευές αλλά και αναβαθμίσεις παντός τύπου υπολογιστών, ενώ επίσης διαθέτει περιφερειακά και αναλώσιμα για όλους!

Περάστε μια βόλτα από κει και δώστε ξανά ζωντάνια στο αξεσουάρ που χρησιμοποιείτε περισσότερο κάθε μέρα. Εκτός από τη φροντίδα των υπολογιστών, στο PC Tech θα βρείτε ταμειακές μηχανές καθώς και προγράμματα εμπορικής διαχείρισης & παραγγέλιοληψίας.

Το PC Tech φροντίζει και για την ασφάλεια του χώρου σας, αναλαμβάνοντας τη μελέτη-συντήρηση αλλά και πώληση κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης  Μια "άλλη" Τσικνοπέμπτη στο Kapenekis Fish Market!

Τέλος, το PC Tech αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο του φοιτητή και όχι μόνο, αφού εκεί μπορείτε εύκολα και γρήγορα να κάνετε φωτοτυπίες και εκτυπώσεις κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο. Για όποιο λόγο και αν το επισκεφτείτε, η εμπειρία των αδερφών Μαλανδράκη αποτελεί εγγύηση ότι θα φύγετε με το καλύτερο αποτέλεσμα!