zodia chillinΚριός: Έρωτας: Η ένταση των καθημερινών προβλημάτων έχει επηρεάσει την ερωτική σας επιθυμία, αλλά κι αυτή του συντρόφου σας. Επαγγελματικά: Οι συνθήκες στο χώρο εργασίας δεν είναι οι καλύτερες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνεχώς δυσχέρειες και προβλήματα, παρά τα σχετικά κέρδη. Καιρός να κάνετε καινούρια σχέδια.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Αφήστε τα προβλήματα έξω από τη σεξουαλική σας ζωή. Μη στεναχωριέστε αν κάποιες πόρτες κλείνουν. Είναι προσωρινό. Επαγγελματικά: Είστε σε θέση να διαπραγματευτείτε καλύτερα αυτά που επιθυμείτε και στοχεύετε, ενώ τα προβλήματα έχουν αισθητά υποχωρήσει.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Πολύ πιθανόν, οι διάφορες ενέργειές σας να γίνουν η αιτία για να χαλάσει η εικόνα που έχουν σχηματίσει για το άτομό σας, άτομα που νοιάζονται πραγματικά για εσάς. Επαγγελματικά: Οι πιέσεις έχουν αυξηθεί κι εσείς έχετε χάσει κάθε ίχνος από την αισιοδοξία που τελευταία κουβαλούσατε. Η στάση των συναδέλφων σας σταδιακά μαλακώνει.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Αυτό που έχει ανάγκη ο σύντροφός σας αυτή την περίοδο, είναι θαλπωρή, τρυφερότητα και αγάπη. Επαγγελματικά: Είστε υποχρεωμένοι να κάνετε την τελική επιλογή ανάμεσα σε δύο σημαντικές για εσάς καταστάσεις. Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα και επιλέξτε αυτό που θα στηρίξει το μέλλον σας.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

 

Λέων: Έρωτας: Πολλά πράγματα φτάνουν στο αδιέξοδο, αν τα κακομεταχειριζόμαστε. Μήπως θα έπρεπε να συμβιβαστείτε με την ιδέα της δέσμευσης; Επαγγελματικά: Τα έξοδα είναι αυξημένα. Οι συνεργάτες σας είναι προβληματισμένοι, αν πρέπει να σας κάνουν κάποιες χάρες ή όχι. Μία συζήτηση θα μπορούσε να βοηθήσει.

 

Παρθένος: Έρωτας:Μη σοκάρεστε από αυτά που ανακαλύπτετε. Στο κάτω-κάτω, ούτε εσείς έχετε παίξει με καθαρά και ανοικτά χαρτιά, απέναντι στον άνθρωπό σας. Επαγγελματικά: Να θυμάστε, ότι τίποτα δεν χαρίζεται και για να κερδίσετε αυτό το κάτι, πρέπει να πολεμήσετε. Απλά, πρέπει να βρείτε τον σωστό τρόπο.

 

Ζυγός: Έρωτας:Προσπαθήστε να εξισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική. Ο άνθρωπός σας δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς εννοείτε, όταν μιλάτε για ανανέωση μέσα στη σχέση σας. Επαγγελματικά: Νέα πορεία στα επαγγελματικά σας. Είστε απόλυτα σίγουροι, ότι ανοίγουν πόρτες και ότι οι πόρτες αυτές θα σας κάνουν να πιαστείτε δυνατά και καλά.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Είναι πιο εύκολο για σας να πείτε τι ακριβώς θέλετε, παρά να περιμένετε από τους άλλους να μαντέψουν. Επαγγελματικά: Η καριέρα σας, απαιτεί να κινηθείτε με πολύ μεγάλη προσοχή και ευελιξία. Μη λέτε επιπόλαια λόγια, που μπορεί να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

Τοξότης: Έρωτας: Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις διάφορες ανακατατάξεις, που γίνονται εσωτερικά. Έχετε μία τάση για πισωγυρίσματα σε σχέσεις, που δεν έχουν να σας δώσουν τίποτα. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα σάς υποχρεώνει να αφήσετε τις αυταπάτες και τις ωραίες υποσχέσεις και να δείτε πρακτικά ποιοι είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν.

 

Αιγόκερως: Έρωτας:Αναθεωρήστε εκ θεμελίων τις σχέσεις σας και μελετήστε προσεκτικά τις προοπτικές που σας δίνουν. Μη φανείτε σκληροί απέναντι στον σύντροφό σας, αλλά ούτε και υποχωρητικοί. Επαγγελματικά: Υποστηρίξτε με πάθος, όλα αυτά που έχετε πετύχει. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος να χαθούν.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Στον ερωτικό ορίζοντα υπάρχουν κάποια σύννεφα. Η κακή σας διάθεση και τα ζόρια δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε ερωτικά όσο θα έπρεπε. Επαγγελματικά: Ο δρόμος που ακολουθείτε είναι πολύ καλύτερος. Οι προοπτικές σας στην επαγγελματική σας καθιέρωση και αναγνώριση γίνονται σαφώς πιο εύκολες.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Λίγο χιούμορ και τσαχπινιά και ο άνθρωπός σας θα υποκύψει ξανά στη γοητεία σας. Μόλις θυμηθείτε τις παλιές καλές στιγμές σας θα δοκιμάσετε να τις ξαναζωντανέψετε. Επαγγελματικά: Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας, ότι οι συγκυρίες δεν θα είναι τόσο ευνοϊκές για σας.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/