zodia chillinΚριός: Έρωτας: Δεν δίνει μόνο ο σύντροφός σας εξετάσεις απέναντί σας, δίνετε και εσείς εξετάσεις σε θέματα αφοσίωσης, συνέπειας, ερωτισμού και πίστης. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα επηρεάζει τα οικονομικά σας, τον τρόπο των συναλλαγών σας και την καλή διάθεση των συνεργατών σας.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Η βδομάδα ανεβάζει γενικά τη διάθεσή σας, τις μετοχές και το ερωτικό θερμόμετρο, κάνοντάς σας γλυκύτατούς και γοητευτικούς στα μάτια των άλλων. Επαγγελματικά: Για να βελτιώσετε τις συγκυρίες πρέπει να δώσετε προσωρινές ή τελεσίδικες λύσεις σε προβλήματα πρακτικά και καθημερινά.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Σε αυτή τη φάση της ζωής σας, η ενέργειά σας διοχετεύεται στον τομέα των προσωπικών σχέσεων. Επαγγελματικά: Δεν συμβαδίζετε με το αργό, σχεδόν νωχελικό βήμα των συνεργασιών σας, που συνεχώς σκοντάφτουν σε εμπόδια και καθυστερήσεις.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Είστε ευάλωτοι στη λέξη πειρασμός, είτε το δείτε σαν ευκαιρία για κατάκτηση ή πρόσκληση σε ένα εύκολο φλερτ. Επαγγελματικά: Ιδιαίτερη ελευθερία κινήσεων δεν υπάρχει, διακρίνεστε όμως εύκολα σε εμπορικές συναλλαγές και αντιπροσωπεύσεις, έστω κι αν οι διαδικασίες θα είναι χρονοβόρες.

Διαβάστε επίσης  Issue 788

 

Λέων: Έρωτας: Όσο και να ονειρεύεστε άψογες συγκυρίες, στο σπίτι σας και στην ερωτική σας ζωή, βαράει συναγερμός. Επαγγελματικά: Οι καθυστερήσεις και οι κόντρες είναι μέρος της διαδικασίας.

 

Παρθένος: Έρωτας:Η εβδομάδα υποδαυλίζει το πάθος στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και τη ζήλια που σε μεγάλες δόσεις θα αποδειχθεί δηλητήριο για τον έγγαμο βίο. Επαγγελματικά: Λύνοντας μερικά πρακτικά θέματα με την βοήθεια κοντινών σας ανθρώπων, εξασφαλίζετε το χαμόγελο στις επαφές σας.

 

Ζυγός: Έρωτας:Η εβδομάδα φέρνει καινούρια περιθώρια σε όσους φερθούνε έξυπνα και σας δίνει το περιθώριο να ξεκαθαρίσετε με κάποιες παρεξηγήσεις. Επαγγελματικά: Το χιούμορ και η αναθέρμανση ενός αισιόδοξου κλίματος αυξάνει τον βαθμό επιρροής σας στους συνεργάτες σας.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Αυτό το διάστημα φέρνει φρεσκάδα και άρωμα έρωτα που ξυπνά μνήμες από τις παλιές καλές εποχές. Επαγγελματικά: Απρόοπτα έσοδα και κέρδη ή χρήματα που περιμένετε, έρχονται.

 

Τοξότης: Έρωτας: Αισθάνεστε περισσότερο την ανάγκη να σας νοιαστούν αν είστε δεσμευμένοι και ο σύντροφός σας δυσανασχετεί. Επαγγελματικά: Το μυστικό είναι να δώσετε στους συναδέλφους να καταλάβουν πώς δεν κάνουν αυτό που εσείς θέλετε αλλά αυτό που αυτοί θέλουν, πληρώνοντας βέβαια και το αντίτιμο.

Διαβάστε επίσης  Μια "άλλη" Τσικνοπέμπτη στο Kapenekis Fish Market!

 

Αιγόκερως: Έρωτας:Πρέπει να βρείτε ένα πιο φιλειρηνικό και διπλωματικό τρόπο προσέγγισης που θα μετατρέψει τη μουντή πραγματικότητα σε ένα πιο ρομαντικό σκηνικό. Επαγγελματικά: Συμβιβαστείτε με τα γεγονότα και κάντε συνειδητή προσπάθεια να καταλάβετε ότι το κέρδος σας έχει να κάνει με την ευγένεια, την προθυμία και τη συνέπεια.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Η μόνη εποικοδομητική στάση που θα μπορούσατε να υιοθετήσετε έχει σχέση με ένα χείμαρρο υπερπροστασίας που καταπιέζει όσους σας αγαπάνε και δεν αφήνει περιθώριο στο πάθος να αναστυλώσει το ερωτικό κομμάτι της σχέσης σας. Επαγγελματικά: Πάρτε το απόφαση και μην γκρινιάζετε για κάτι που δεν μπορεί να προκύψει.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Έτοιμοι για ενδοσκόπηση και οικογενειακά ξεκαθαρίσματα με τα παιδιά σας, τον άνθρωπό σας και τους φίλους σας, που σας έχουν απογοητεύσει. Επαγγελματικά: Οι πρωτιές και οι επιτυχίες έχουν ένα αργό ρυθμό πράγμα που αυξάνει το άγχος και τον εκνευρισμό.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/