zodia chillinΚριός: Έρωτας: Με την καρδιά σας λαβωμένη, τη ψυχή σας κουρασμένη και το θυμό να σας μετατρέπει σε ηφαίστειο, καταπίνετε την σταγόνα που κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει. Επαγγελματικά: Λόγω ευελιξίας πετυχαίνετε εκεί που όλοι οι άλλοι αποτυγχάνουν. Σοκαρισμένοι βλέπετε ότι όχι μόνο κάποιοι σας κοροϊδεύουν αλλά σας ζητούν και τα ρέστα.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Στον γάμο σας οι σχέσεις σας ζητούν χαρά, εξόδους, κοινωνική ζωή και καλή παρέα για να παρασυρθείτε και να ανανεώσετε τη σχέση και την επικοινωνία σας. Επαγγελματικά: Είναι ανήκουστο να μην ξέρετε πού βρίσκεστε, ποιοι σας στηρίζουν και αν οι ελπίδες και τα όνειρά σας θα ματαιωθούν.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Για να μην είστε μοναχικές καρδιές, βγείτε έξω, αποδεχτείτε προσκλήσεις, ταξιδέψτε και γοητευτείτε από ένα ευχάριστο και επικοινωνιακό φλερτ. Επαγγελματικά: Σας σοκάρει ο συμφεροντολογισμός που σας περιβάλλει, τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και ότι καταλήγετε πια να παραδεχτείτε ότι η εβδομάδα σας φροντίζει και σας περιφρουρεί με το γνωστό «κάθε εμπόδιο για καλό».

 

Καρκίνος: Έρωτας: Έρχεστε θαρραλέα αντιμέτωποι με ό,τι σας ενοχλεί. Οι αποφάσεις που παίρνετε, τόσο για την προσωπική σας ζωή όσο και για τις σταθερές σας σχέσεις, δηλώνουν ότι θέλετε να χτίσετε σε πιο γερά θεμέλια. Επαγγελματικά: Λόγω κακής συνεννόησης θα υπάρξουν καθυστερήσεις και κακές εκτιμήσεις, με αποτέλεσμα να μεγαλώσουν τα άγχη στον επαγγελματικό τομέα.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ένα χορταστικό έργο τέχνης!

 

Λέων: Έρωτας: Αν είστε παντρεμένοι, είναι καιρός να φλερτάρετε τον άνθρωπό σας με ρομαντική διάθεση. Αυτό θα βοηθήσει στο να εκτονωθεί η ένταση που τα τελευταία χρόνια πλήττει τις σχέσεις σας. Επαγγελματικά: Οι συνεχείς υποχρεώσεις σας εξαντλούν τα αποθέματα ενέργειάς σας δημιουργώντας σας μια αίσθηση φθοράς, αφού αισθάνεστε ότι δεν εξυπηρετούνται τα αληθινά σας συμφέροντα.

 

Παρθένος: Έρωτας:Η εβδομάδα σας παροτρύνει να εκφράσετε όλα τα συναισθήματά σας με αισθησιασμό και πάθος, τουλάχιστον στο μόνιμο σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Θα είναι πολύ ευκολότερο για σας να τρέξετε και να ρυθμίσετε τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες, αν είστε ευέλικτοι στη δουλειά και υπομονετικοί με την οικογένεια και τις ιδιοτροπίες τους.

 

Ζυγός: Έρωτας:Η εβδομάδα σας μετατρέπει σε πιο προκλητικό και ερωτικό άτομο προς μεγάλη έκπληξη και ευχαρίστηση του σταθερού ερωτικού συντρόφου σας. Επαγγελματικά: Ξαφνιάζετε τον εαυτό σας τολμώντας να εμπλακείτε σε μία καινούρια συνεργασία ή ανανέωση του επαγγελματικού σας χώρου.

 

Διαβάστε επίσης  Food Trucks at Street Food Festival Crete!

Σκορπιός: Έρωτας: Εάν αναζητήσετε από κοινού με το ταίρι σας ερωτικές διαδρομές έχει καλώς. Αν όχι, έστω και αν η αγάπη υπάρχει, η απόσταση μεγαλώνει καθώς η έλλειψη πάθους δημιουργεί ανασφάλειες στο ταίρι σας. Επαγγελματικά: Το διάστημα αυτό μοιάζει να βελτιώνει λίγο την διάθεσή σας αλλά μόνο επιφανειακά. Τα ζόρια της εβδομάδας ξεκινούν από την επόμενη κιόλας μέρα με επιπλοκές, παρεξηγήσεις, απαιτήσεις και νομικές επιπλοκές.

 

Τοξότης: Έρωτας: Οδηγείτε τον σύντροφό σας σε νευρικό κλονισμό και τον εαυτό σας σε αδιέξοδα με φυσικό επακόλουθο την κριτική, τη γκρίνια και τις πικρόχολες κουβέντες που σας κάνουν να εκτροχιαστείτε. Επαγγελματικά: Κάποιες δύσκολες καταστάσεις σε επαγγελματικά θέματα, αντιπαραθέσεις και η έλλειψη διπλωματικότητας σας δημιουργούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχει λόγος.

 

Αιγόκερως: Έρωτας:Η ψυχή σας ένα καζάνι ξέχειλο από παθιασμένα αισθήματα που ψάχνουν αφορμή για να ξεχυθούν. Επαγγελματικά: Όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να κάνουν ότι δεν βλέπουν και δεν καταλαβαίνουν, όσο και αν κατά βάθος δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, η στρατηγική που επιλέξατε οδηγεί συνεργασίες χρόνων στον γκρεμό.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

Υδροχόος: Έρωτας: Αυτό που έχει αλλάξει είναι ο τρόπος που προσεγγίζετε τις καταστάσεις, μια που η εβδομάδα και δεν αφήνει περιθώρια προσέγγισης και διαλόγου στον ερωτικό χώρο και στους γάμους. Επαγγελματικά: Αυτό στο οποίο δυσκολεύεστε και βέβαια επηρεάζει και την καριέρα σας είναι η ισορροπία ανάμεσα στο θετικό και αρνητικό τρόπο επικοινωνίας με τους συνεργάτες σας.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Είστε προικισμένοι με διαισθητικότητα, φαντασία και καλή θέληση και αυτά αρκούν για να κάνουν πραγματικά ένα θαύμα. Επαγγελματικά: Τα σύννεφα στον ορίζοντα έρχονται σε μια στιγμή δικής σας χαλάρωσης, όπου μόλις έχετε πετύχει μετά από αρκετή προσπάθεια μιαν ενδιαφέρουσα συμφωνία που ανοίγει νέους δρόμους για την καριέρα σας.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/