Παιδιά αφήστε το. Ξεχάστε το σας λέω, δεν υπάρχει καμία σωτηρία, από πουθενά. Η μόνη ελπίδα θα μπορούσε να ήταν ένα περιπολικό και δύο μοτοσυκλέτες της τροχαίας σε ΚΑΘΕ φανάρι της χώρας, με πρόστιμα τετραψήφιων ποσών, αφαίρεση πινακίδας, διπλώματος, κινητού, ακινήτου, έργων τέχνης, καταθέσεων και λοιπών επενδύσεων στην Ελβετία, στο Λουξεμβούργο και στα νησιά Κέιμαν. Εφόσον βέβαια και τα περιπολικά δεν περνάνε τα κόκκινα φανάρια πέφτοντας πάνω σε ανυποψίαστους διερχόμενους που περνάνε με πράσινο. Εάν ο φίλος μου δεν ήταν με SUV αλλά με το Atos που μου πούλησε, θα είχε γίνει ήχος και φως ή γραμματόσημο να περνάει κάτω από την πόρτα.
Η νέα μόδα είναι οι τύποι με σφηνωμένο το κινητό ανάμεσα στο δεξί αυτί και το κράνος. Αυτοί έχουν πληθύνει τελευταία και μάλιστα έρχονται και αγοράζουν κράνος με αυτό το κριτήριο. «Φίλε δεν είναι σωστό το νούμερο, το κινητό δεν χωράει, δεν βλέπεις;» Όχι πείτε μου τι πρέπει να τους απαντήσω.
Σας είχα πει τις προάλλες για τον τύπο με το κόκκινο φιέστα που με το ένα χέρι κρατούσε το κινητό στο αυτί και με το άλλο έβαζε ένα σάντουιτς στο στόμα του; Με τι κρατούσε το τιμόνι δεν ξέρω, ούτε θέλω να φανταστώ. Πήρε ελαφρά δεξιά το αυτοκίνητο προς εμένα που περίμενα να περάσω απέναντι, κάπως το ίσιωσε και συνέχισε το δρόμο του. Τρία τετράγωνα πριν το σπίτι, την ίδια μέρα, ένας παππούς πάνω στο ραμολιμέντο παπί του με ένα κατσαρολάκι της κατοχής στο κεφάλι, είχε παραλάβει τα δύο εγγόνια του από το σχολείο. Ακούω προτάσεις σωτηρίας, αλλά χωρίς βία!

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

For more about GAS: http://www.gasmoto.gr/

https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t