zodia chillinΚριός: Έρωτας: Μην παραμελείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι διαλέξτε καλύτερα αυτήν τη φορά για να μην απογοητευθείτε. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα προσπαθεί να σας διδάξει ότι με τίποτα δεν μπορείτε να σταματήσετε τις αλλαγές που έρχονται. Αργά ή γρήγορα τα μπερδέματα θα δώσουν τη θέση τους σε ισορροπίες.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Όσοι δεν νιώθετε ιδιαίτερα σίγουροι για το πού βρίσκεστε, οι αστρολογικές όψεις δεν βοηθούν να αποκρυσταλλώσετε άποψη και ενδεχομένως να σας σπρώξουν στην αναζήτηση κάποιων φλερτ. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα φέρνει κάποιες στιγμές ένα χάος, λόγω καθυστερήσεων και υπάρχει ο κίνδυνος λανθασμένων αποφάσεων.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Τα λόγια είναι φτωχά και τα συναισθήματα εκρηκτικά. Οι ερωτικές σας αναζητήσεις δεν έχουν τέλος. Επαγγελματικά: Αποφύγετε τους εκνευρισμούς και τις τριβές με θυμωμένους ανθρώπους και συνεργάτες για να παραμείνετε δημιουργικοί.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Το διάστημα αυτό επισημαίνει την ανάγκη του τέλους, του γκρεμίσματος, των ξεκαθαρισμάτων που θα φέρουν νέες προοπτικές. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα εκλιπαρεί κυριολεκτικά για αναζήτηση ισορροπιών, τονίζοντας την ανάγκη συγχωνεύσεων, συνυπάρξεων, νέων συμμαχιών.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

Λέων: Έρωτας: Η εβδομάδα θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας αλλά και την γοητεία σας. Επαγγελματικά: Όσο πιο ευχάριστη είναι η παρουσία σας στον επαγγελματικό χώρο, τόσο πιο ευχάριστη θα αποδειχθεί για εσάς η κάθε σας μέρα.

 

Παρθένος: Έρωτας:Δείξτε προσοχή στις εκκλήσεις παιδιών και αγαπημένων σας ανθρώπων που το μόνο που ζητούν, είναι να δείτε και τη δική τους άποψη. Επαγγελματικά: Σας βγαίνει η πίστη αλλά το καρβέλι θα το βγάλετε.

 

Ζυγός: Έρωτας:Η εβδομάδα επηρεάζει με γλυκό τρόπο κάθε σας επαφή. Ελέγξτε τα απωθημένα σας και προσπαθήστε να ξεφορτωθείτε τις ανασφάλειές σας. Επαγγελματικά: Έχετε τον τρόπο σας να τα βγάλετε πέρα αυτό το διάστημα. Άλλοι καταφεύγοντας σε παιχνίδια και ρίσκα και άλλοι απλά σπάζοντας τους κανόνες.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Από πλευράς σταθερών καταστάσεων σε αυτή τη φάση, σίγουρα δεν πρόκειται να βρείτε καλύτερο. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα φέρνει πολύ σημαντικές προτάσεις συνεργασίας, άλλες πάνω από το τραπέζι και άλλες κάτω από το τραπέζι.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

 

Τοξότης: Έρωτας: Η εβδομάδα φέρνει ξανά στο προσκήνιο πρόσωπα με τα οποία έχετε χαθεί, χωρίς όμως να χαθεί αυτό το βαθύ δέσιμο που μπορεί να σας έδενε στο παρελθόν. Επαγγελματικά: Όσο καλές και να είναι οι εμπνεύσεις σας, δεν παύουν να φέρνουν αναστατώσεις στα επαγγελματικά σας.

 

Αιγόκερως: Έρωτας:Το διάστημα προσφέρει έρωτες που θα σας δέσουν μεταξύ σας με τα αόρατα νήματα της ευτυχίας. Επαγγελματικά: Τρέχετε και δεν φτάνετε μετά τα όσα έχετε κάνει. Λύσεις δεν πρόκειται να βρείτε τώρα γι’ αυτό στρέψτε αλλού την προσοχή σας.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Η ταχύτητα με την οποίαν κινείστε και εσείς και το έτερον ήμισυ, δεν βοηθά να βρεθείτε. Επαγγελματικά: Είναι πολύ πιθανό σε αυτή τη φάση να συνειδητοποιήσετε ότι οι άνθρωποι που σας στηρίζουν κοιτάνε πλέον τη δική τους πλευρά.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Είναι βέβαιο ότι καμία από τις επαφές αυτού του διαστήματος δεν έχει στόχο να κρατήσει αιώνια. Επαγγελματικά: Κοιτάτε να πάρετε μικρά πράγματα γιατί πάντα κρατάτε στην ατζέντα σας το περιθώριο να ψάξετε ψύχραιμα για ευκαιρίες και συνεργασίες.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/