Η νέα εποχή στην ψησταριά Κουμπές έχει φέρει σημαντικές αλλαγές στο μενού, μα πάνω απ’όλα έχει κερδίσει τους πελάτες που πέρα από τη σχάρα, το γύρο και τη σούβλα, έχουν λατρέψει και τα μαγειρευτά που προτείνει καθημερινά.

Από το μεσημέρι τα τσικάλια παίρνουν φωτιά και τα μαγειρευτά γίνονται ανάρπαστα.

Καθημερινά οι επιλογές ανανεώνονται για να καλύψουν τις προτιμήσεις και των πιο απαιτητικών.

Ο Κουμπες είναι χωρίς αμφιβολία η πιο ολοκληρωμένη γευστική επιλογή σας για το μεσημέρι και το βράδυ.

Διαβάστε επίσης  Sinsay: Τα «πολωνικά Zara» ανοίγουν κατάστημα και στην Κρήτη