Αγαπητή κα Ψυχαράκη γεία σας.
Να μιλάμε καλύτερα στον ενικό; Μπορείς να με λες Νίκη -για να μην σε δυσκολέψω με το Ανδρονίκη..γιατί αυτό είναι το κανονικό μου όνομα.

Εντάξει λοιπόν Νίκη, πριν μας παρουσιάσεις το νέο αυτό κατάστημα ρούχων που μόλις άνοιξες στο κέντρο της παλαιάς πόλης, πάνω ακριβώς στα βορεινά σκαλάκια της παλαιάς αγοράς, θέλουμε να μας πεις λίγα λόγια για σένα, από που είσαι, πως αποφάσισες να κάνεις αυτήν την επιχειρηματική κίνηση..

Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτή την συνέντευξη στο περιοδικό σας, το οποίο είναι το πιο in θα έλεγα και αγαπημένο στην πόλη μας. Γέννημα θρέμμα Κρητικιά, μεγαλωμένη στα Χανιά, πολυταξιδεμένη λόγω της προηγούμενης εργασίας μου στην Ολυμπιακή αλλά πάντα βάση την όμορφη πόλη μου.
Ο χώρος της μόδας ήταν πάντα αγαπητός και οικείος σε μένα πρώτα από όλα γιατί σαν γυναίκα είμαι λάτρης του ωραίου και ιδιαίτερου στυλ που σκιαγραφεί μια ξεχωριστή προσωπικότητα όσον αφορά την εμφάνιση της γυναίκας.
Πάντα μου άρεσε να αποτελείται η καρνταρόμπα μου από ρούχα που έχουν την δυνατότητα να συνθέτουν ιδιαίτερα outfit με άποψη -όχι απαραίτητα ακριβά- γιατί πιστεύω ότι το καλό γούστο το αναδεικνύει κάθε γυναίκα με την προσωπικότητά της. Η μόδα πρέπει να υπηρετεί την γυναίκα, δίνοντας έμφαση στην ιδιαιτερότητα, την μοναδικότητα και την εσωτερική λάμψη που υπάρχει στον καθένα μας. Για εμένα, το βασικότερο αξεσουάρ μόδας πρέπει να είναι το χαμόγελο και η θετική ενέργεια. Τα ρούχα που επιλέγουμε πρέπει πρώτα από όλα να μπορούν να υπηρετούν ακριβώς αυτό. Ο καθένας μας είναι πολύτιμος και μοναδικός και αντιστοίχως τα ρούχα μας.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

Μιλάς με πολύ πάθος για τη μόδα, έχεις σπουδές πάνω στο αντικείμενο;

Είναι αλήθεια ότι η αγάπη μου για την μόδα με οδήγησε από μικρή σε μία ιδιωτική σχολή σπουδάζοντας fashion designer και μοντελίστ στην SCUOLA DI MODA της PANSIK με βάση την Ιταλία. Δεν έμεινα όμως εκεί, πήγα και στη γερμανική σχολή BOURDA για μεγαλύτερη εμβάθυνση στο σχέδιο και την ραφή.
Αλλά πρέπει να σου πω ότι η μόδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται διαρκώς. Δεν είναι κάτι που το μαθαίνεις και τελειώνει. Την μόδα την παρακολουθείς, την ζεις, επηρεάζεσαι από αυτήν και την εκφράζεις.

Μετά από τις σπουδές αυτές και με τόση αγάπη λοιπόν αποφασίζεις και δημιουργείς μία πολύ ιδιαίτερη, πολύ ξεχωριστή boutique με το όνομα DABLIYOU.Πες μας δυο λόγια..

Το dabliyou -W- είναι το αρχικό γράμμα της λατινικής αλφαβήτου από το οποίο ξεκινάνε όμορφες λέξεις όπως woman,wonderful,welcome,world.. και σαν λέξη είναι πολύ εύηχη.
Το DABLIYOU λοιπόν βρίσκεται στην καρδιά της παλαιάς πόλης στην οδό Τσουδερών 26. Είναι ένα minimal κατάλευκο κόσμημα στον πλακόστρωτο πεζόδρομο. Ήρθε για να δώσει την επιλογή για ένα διαφορετικού επιπέδου ντύσιμο. Με ιδιαίτερη συλλογή από επώνυμα brands πολλά από τα οποία δεν είχαν ποτέ παρουσιαστεί τόσο στην αγορά των Χανίων όσο και γενικότερα στην Ελληνική αγορά. Δίνουμε έμφαση τόσο στην ποιότητα όσο και στην μοναδικότητα των επιλογών, προσέχοντας πάντα να έχουμε τις καλύτερες τιμές δεδομένου του επίπεδο των συλλογών που εκπροσωπούμε.
Σας περιμένουμε να δημιουργήσουμε μαζί το ιδανικό outfit για κάθε περίσταση, casual ή luxury.
Σύντομα θα είναι on line και το eshop στην διεύθυνση www.dabliyou.com.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

dabliyou
Τσουδερών 26, Χανιά
Τηλέφωνο: 2821600746