zodia chillinΚριός: Έρωτας: Από πλευράς έρωτα όλα βαίνουν καλά. Στην κοινωνική ζωή υπάρχουν διάφορα φλερτ και οι λίγοι και εκλεκτοί πια φίλοι στέκουν στο πλευρό σας. Επαγγελματικά: Ο κίνδυνος της υπερβολής και της κακής οργάνωσης δεν είναι δυσδιάκριτος. Περιορίστε τις κινήσεις σας για να μπορείτε να ελέγξετε τις εξελίξεις στην καριέρα σας.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Ευτυχώς που η εβδομάδα σάς φέρνει την αγάπη, την ανανέωση, τη λάμψη και απογειώνει τη γοητεία σας. Επαγγελματικά: Το διαβατήριό σας για συγκέντρωση χρημάτων και κεφαλαίων είναι η εβδομάδα αυτή, που σας στηρίζει και ανοίγει τις προοπτικές σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Η εβδομάδα φέρνει νέα δεδομένα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν θερμά επεισόδια, τα οποία ενδεχομένως να έχετε προκαλέσει και μόνοι σας. Επαγγελματικά: Τα ανοίγματα θα φέρουν γενικά έναν αέρα ανανέωσης και διάφορα «τυχερά» επαγγελματικά και κοινωνικά.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να σας αγαπούν αλλά μερικές φορές δεν συγχωρούν τον τρόπο που ξεκόβετε και τους θυμάστε όταν τους έχετε ανάγκη. Επαγγελματικά: Πρακτικοί, όπως πάντα, αφού βλέπετε ότι δεν μπορείτε να επηρεάσετε τη ροή των εξελίξεων, ποντάρετε στα σίγουρα, στην ασφάλεια και στη σταθερότητα.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

 

Λέων: Έρωτας: Οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα επιλύονται με διάλογο αν έχετε ακόμα την ψυχραιμία. Επαγγελματικά: Οι παρεξηγήσεις έχουν παραμεγαλώσει γιατί είναι συσχετισμένες με τις πρόσφατες ανακατατάξεις που πιέζουν την οικονομική σιγουριά σας.

 

Παρθένος: Έρωτας:Είστε έτοιμοι για καινούρια μεγαλεία. Η ζωή σας γίνεται λίγο καλύτερη. Επαγγελματικά: Η ζωή είναι πιο πολύπλοκη απ’ ό,τι θα την περιμένατε και βάζει σε σκέψεις το μυαλό σας γύρω από τα επαγγελματικά σας ανοίγματα.

 

Ζυγός: Έρωτας:Το πρώτο τελεσίγραφο που δίνετε λέει ότι ή θα γίνουν τα πράγματα με τον τρόπο που θέλετε εσείς ή δεν θα τους δώσετε καμία σημασία. Επαγγελματικά: Τα πισώπλατα χτυπήματα σάς τσακίζουν. Μπορεί να σας δείξουν κόκκινη κάρτα, όχι γιατί κάνατε κάτι αλλά γιατί δεν εξυπηρετείτε τα συμφέροντά τους.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Κάντε απολογισμό του τι κάνατε εσείς πριν ζητήσετε τα ρέστα από κανέναν άλλο. Γιατί εκεί θα βρεθείτε πολύ στριμωγμένοι και πολύ πιο μόνοι σας. Επαγγελματικά: Έχετε πάρει απόφαση ότι δεν μπορείτε να περιμένετε αιώνια τις προσφορές της τύχης, αλλά συν Αθηνά και χείρα κίνει. Με λίγα λόγια κουνήστε τα νήματα αν θέλετε να κλείσετε κάποια συμφωνία.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

Τοξότης: Έρωτας: Είναι η ώρα να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και να χτίσετε γερά θεμέλια για την ευτυχία σας. Επαγγελματικά: Δουλειές πολλές και αρκετή κούραση μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αλλά οι διάφορες καταστάσεις εξελίσσονται θετικότερα.

 

Αιγόκερως: Έρωτας:Δώστε τελεσίγραφο στην οικογένεια, γιατί κάποιοι θα τολμήσουν να αμφισβητήσουν την καλοσύνη και την ευσυνειδησία που διαθέτετε. Επαγγελματικά: Πρέπει να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας ακόμα κι αν κάποιες στιγμές οι καταστάσεις εκτροχιαστούν.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Καλείστε να βρείτε τι σας ολοκληρώνει πρώτα απ’ όλα και μετά οφείλετε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των μεγάλων ή μικρών ανθρώπων της οικογένειάς σας. Επαγγελματικά: Οποιαδήποτε παρατυπία ή παρασπονδία θα μπορούσε να μεγαλώσει ή να χοντρύνει πολύ τα επαγγελματικά προβλήματά σας.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Παρεξηγήσεις απειλούν την ευτυχία και την ισορροπία σας και επηρεάζουν τη συναισθηματική σας ζωή, όχι με τον καλύτερο τρόπο. Επαγγελματικά: Τα μελλοντικά σας σχέδια θα πάρουν τη δική τους πορεία για να φέρουν τα αποτελέσματα που θέλετε.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/