ΗΟΤ+
+Bohemian Rhapsody. Μια υπέροχη ταινία για μια εμβληματική προσωπικότητα της μουσικής. Η απόδοση της ζωής του Freddie δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο.
+Μας ακούτε; Το υπέροχο τραγούδι και videoclip των παιδιών του δημοτικού Κισσάμου που στέλνει το μήνυμα για την ασφαλή οδήγηση με το καλύτερο τρόπο.
+Το Aftermovie του Holifest Crete που ανέβηκε στο youtube. Χρώμα, χαμόγελα και κέφι στα καλύτερα του.
+Το skroutz και το bestprices. Δέχτηκαν τόσες επισκέψεις καταναλωτών που έψαχναν να δουν αν ισχύει η προσφορά του Black Friday που πρέπει να χτύπησαν τρελά κλικ.

NOT-
Το Black Friday. Μια καλή αφορμή να μείνουμε ταπί και ψύχραιμοι και να πάρουμε τόσα αχρείαστα πράγματα γιατί νομίζαμε ότι είναι σε τιμή ευκαιρίας.
Οσα συνέβησαν στο δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η γιορτή μετατράπηκε σε μία πολεμική κατάσταση που δεν αρμόζει στη μεγαλύτερη του ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής.
-Το Greece Next Top Model. Η απόδειξη ότι οι γυναίκες βγάζουν το χειρότερο τους εαυτό όταν πρέπει να ανταγωνιστούν η μία την άλλη. Το ξεκατίνιασμα πάει σύννεφο και διαπιστώνεις ότι όσο ωραίο και να είναι το έξω…αν το μέσα έχει δηλητήριο “forget it”.