Δεν λέμε, ωραίο πράμα η μοτοσυκλέτα και αυτή η αίσθηση που σου δίνει – σε κάνει να νιώθεις ένας μικρός μάγος πάνω σε μία μαγική σκούπα. Όμως βρε παιδί μου έχει και μερικά σπαστικά που πάνε πακέτο.
Πρώτο και καλύτερο, αυτή η διαδικασία ντυσίματος τον χειμώνα. Πριν ξεκινήσεις για τη δουλειά: βάζεις το παντελόνι, τις μπότες, το μπουφάν, βάζεις τα αδιάβροχα πάνω-κάτω, κινητό-πορτοφόλι βαθιά μέσα στην τσάντα μην βραχούν. Καβαλάς το μηχανάκι, πού είναι τα κλειδιά; Όχι, να πάρει η ευχή να πάρει, είναι στην τσέπη του μέσα μπουφάν. Μέχρι να τα ξεθάψεις, ο γείτονας με το αυτοκίνητο έχει σχεδόν φτάσει. Αμ αυτή η ρουλέτα με τον καιρό; Ξεκινάς με ήλιο. Στο πεντάλεπτο ρίχνει πολυθρόνες. Βάζεις αδιάβροχα. Ξαναβγάζει ήλιο και σκας. Τα βγάζεις. Ξαναβρέχει. Άη σιχτίρ. Εν τω μεταξύ, αν φοράς γυαλιά μυωπίας ή πρεσβυωπίας, θολώνουν και δεν βλέπεις τίποτα. Ανοίγεις την ζελατίνα αναγκαστικά και παγώνεις. Μούρλια.
Αμ εκείνο το παλιό αδιάβροχο παντελόνι που μπάζει στον καβάλο χωρίς εμφανή λόγο και αιτία; Το βγάζεις στη δουλειά και είσαι όλη μέρα σαν κατουρημένος, ενώ ο ξιφίας έχει γίνει γαριδάκι Συμιακό. Και μιας που λέμε για κατούρημα, καλύτερα να μην αναφέρουμε εκείνη την μισητή στιγμή που σε ταξίδι που βρέχει καταρρακτωδώς, σε καλεί η φύση επειγόντως για να αφήσεις τα καλά σου. Ή όταν σε πιάνει φαγούρα μέσα από το κράνος τόσο έντονη, που θέλεις να χώσεις το κεφάλι σου στην αμμοβολή.
Ευτυχώς που μας διαβάζετε οι πωρωμένοι γιατί αν το δει κανείς που το σκέφτεται να καβαλήσει, δεν θα το σκέφτεται για πολύ!

Διαβάστε επίσης  20 χρόνια Energy Fitness party at Bras de Freres!

For more about GAS: http://www.gasmoto.gr/

https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t