zodia chillinΚριός: Έρωτας: Μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος, αν θέλετε να σωθείτε. Συσφίξτε τις σχέσεις με αγαπημένα άτομα και λύστε παρεξηγήσεις. Επαγγελματικά: Κάθε φορά που συναντάτε ανθρώπους ηττοπαθείς, οι οποίοι συνήθως έχουν και μία τάση να μεγεθύνουν όλα αυτά που λένε, μπαίνετε σε μια διαδικασία επίθεσης προσπαθώντας να αλλάξετε το μυαλό ενός ανθρώπου που δεν θέλει ούτε να δει ούτε να ακούσει.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Κάποια στοιχεία από αυτά που καθορίζουν τον τρόπο της σκέψης, σας οδηγούν να θεωρείτε ότι δικαιωματικά αυτό που σας υποσχέθηκαν είναι δικό σας. Επαγγελματικά: Κονταροχτυπήματα έντονα, τα οποία ομολογουμένως πυροδοτείτε με τον τρόπο σας. Μάλλον δεν αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολος είναι ο εγωισμός σας γι’ αυτή τη φάση της ζωής που περνάτε.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Μπορεί να είχατε συζητήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό με πρόσωπα της οικογένειας για το μέλλον σας. Δυστυχώς, οι συγκυρίες και τα σενάρια αυτής της εποχής κάθε άλλο παρά βοηθητικά είναι. Επαγγελματικά: Έρχονται αργά και σταθερά ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, πράγμα που δηλώνει πάρα πολλά επαγγελματικά ανοίγματα.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Η τακτική σας το μόνο που θα κάνει είναι να σας απομονώσει ακόμα περισσότερο από κάποια αγαπημένα πρόσωπα και να συνδράμει με αρνητικό τρόπο στη ροή της ερωτικής και συναισθηματικής σας ζωής. Επαγγελματικά: Θα πρέπει να έχετε ξεκαθαρίσει με το ποιοι είναι οι φίλοι, ποιοι είναι οι γνωστοί και ποιες είναι οι υποχρεώσεις σας τόσο στον εαυτό σας όσο και απέναντι στην ίδια τη ζωή.

Διαβάστε επίσης  Issue 790

 

Λέων: Έρωτας: Η άλλη πλευρά του χαρακτήρα σας, η οποία είναι πιο φοβισμένη και λιγότερο αισιόδοξη, μετατρέπει τα απλά καθημερινά πράγματα λίγο ή πολύ σε ένα βουνό. Επαγγελματικά: Σ’ αυτή τη φάση η στάση σας και οι επιλογές σας θα καθορίσουν το πόσα φορτία θα κουβαλήσετε μέχρι την επόμενη καλή στιγμή της ζωής σας.

 

Παρθένος: Έρωτας:Αφού τα πράγματα πάνε πίσω, αποφύγετε να ξεκαθαρίσετε τις θέσεις σας, γιατί θα το εισπράξουν ως πίεση και «αναισθησία» από μέρους σας. Επαγγελματικά: Αυτό που θα πρέπει να έχετε πολύ καλά στο μυαλό σας είναι ότι σε αυτή την περίοδο της ζωής σας, τίποτα δεν πρόκειται να σας χαριστεί στον επαγγελματικό τομέα και ιδιαίτερα στον οικονομικό.

 

Ζυγός: Έρωτας:Παραδεχτείτε τα λάθη σας απέναντι στον σύντροφό σας. Μόνο έτσι θα βρείτε την ηρεμία σας. Επαγγελματικά: Όταν κάποια πράγματα φτάνουν στο αδιέξοδο, οι έξυπνοι άνθρωποι βρίσκουν ένα πλάγιο δρόμο για να τους βοηθήσει να προσπεράσουν τα εμπόδια.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

 

Σκορπιός: Έρωτας: Παρόλο που είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και για πρώτη φορά αποκτάτε τόσο καλή επαφή με τον εαυτό σας, η εβδομάδα περικλείει πολλές ιστορίες και εσωτερικά σκαλίσματα για να βρείτε τι σας χαλάει τη ζωή και τι σας στηρίζει. Επαγγελματικά: Δεν είναι εύκολη η ζωή κι αυτό θα το αισθανθείτε αυτό το διάστημα, όπου οξύνονται οι καταστάσεις και τα χρήματα δεν φτάνουν στην ώρα τους.

 

Τοξότης: Έρωτας: Ο κίνδυνος που παραμονεύει είναι ότι αν πραγματικά δεν είστε αληθινά προετοιμασμένοι για κάποιες τριβές και για κάποιες αλλαγές, είναι πάρα πολύ πιθανόν να συναντήσετε εμπόδια που δεν τα έχετε φανταστεί. Επαγγελματικά: Η τάση σας να βοηθάτε τους άλλους ανθρώπους μπορεί σε αυτή τη φάση να γίνει εμπόδιο στο να αδράξετε μια καλή ευκαιρία.

 

Αιγόκερως: Έρωτας:Προσπαθήστε να κρατηθείτε στα θετικά μηνύματα που έχετε μέσα σας και κρατήστε μακριά του ανθρώπους που παρεμβαίνουν αποσπώντας την προσοχή σας από τα θέλω και τις ανάγκες σας. Επαγγελματικά: Κάποιοι από σας μπορεί να κάνουν ένα ξαφνικό ταξίδι που θα βοηθήσει και από πλευράς διάθεσης αλλά και στο άνοιγμα κάποιων άλλων επαφών.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

Υδροχόος: Έρωτας: Η χαρά φαίνεται να επιστρέφει στο σπίτι σας τα προβλήματα και οι παρεξηγήσεις και οι τριβές υποχωρούν κάνοντάς σας ξανά θετικούς και αισιόδοξους. Επαγγελματικά: Βάλτε τα καλά σας, ο χορός έχει αρχίσει. Στην προκειμένη, ο χορός είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο και μεθοδευμένο πρόγραμμα στο οποίο μακάρι να έχετε χρόνο για μια ανάσα τριών δευτερολέπτων για τον εαυτό σας.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Η διασκέδαση και οι καινούριοι φίλοι είναι ένα μεγάλο ατού που μπαίνει στη ζωή σας. Επαγγελματικά: Σας κυριαρχεί ένας φόβος, μια ανασφάλεια και ένας εκνευρισμός. Ζορίζονται οι ρυθμοί και φτάνετε σε έντονες προστριβές για οικονομικά που επηρεάζουν και τα επαγγελματικά σας.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/