zodia chillinΚριός: Έρωτας: Τώρα οι άνθρωποι σάς χαϊδεύουν, παίζουν, φλερτάρουν, μιλούν, διαπραγματεύονται. Αυτό σας γοητεύει, σας κολακεύει και με τη σειρά σας μπαίνετε βαθιά στο παιχνίδι της χαράς και του έρωτα. Επαγγελματικά: Αν διαπιστώσετε κάποια κενά, βρείτε τον δικό σας τρόπο να διορθώσετε τα κακώς κείμενα πριν βρεθείτε εκτεθειμένοι στον επαγγελματικό σας περίγυρο.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Κάποιοι σας δίνουν την άδεια και σας προκαλούν να τους φλερτάρετε και να τους νοιαστείτε. Επαγγελματικά: Οι τριβές του τελευταίου διαστήματος αποδεικνύουν ότι υπάρχουν πράγματα που δεν τα κατέχετε τόσο καλά όσο θα έπρεπε και που έχουν άμεση σχέση με την εξέλιξή σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Πολλές επαφές, πολλές συναντήσεις, πολλές οι ανταλλαγές κρυφών ερωτικών βλεμμάτων. Επαγγελματικά: Αν δεν χτυπήσετε πόρτες κι αν δεν προτείνετε πράγματα, η καριέρα σας δεν θα αξιοποιηθεί. Μπορεί να έχετε ανοδική πορεία, αλλά πρέπει να αναλάβετε τα βάρη και τις ευθύνες και να κάνετε τις σωστές προτάσεις.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Είστε αποφασισμένοι με τον δικό σας τρόπο και το εξαιρετικό φαρμακερό χιούμορ που διαθέτετε να αιχμαλωτίσετε τον συνομιλητή σας, ενώ η επιχείρηση «γοητεία» καλά κρατεί. Επαγγελματικά: Κάποιες υποσχέσεις μπορεί να μην επαληθευτούν άμεσα, αλλά κανείς δεν σας λέει ότι κάποιοι σας έχουν ξεγελάσει.

Διαβάστε επίσης  The Cartel side of street food goes at Street Food Festival Chania!

 

Λέων: Έρωτας: Καλείστε να αντιμετωπίσετε θέματα τακτικής, κοινωνικότητας και επικοινωνίας, τόσο με τον σύντροφό σας όσο και με τους γύρω σας. Επαγγελματικά: Ίσως θα έπρεπε να είναι πολύ πιο σαφείς οι τοποθετήσεις και οι εξηγήσεις σας, για να μη δημιουργούνται συχνά παρεξηγήσεις από την καλή σας διάθεση.

 

Παρθένος: Έρωτας: Δεν είστε πλέον τόσο ευάλωτοι, παρόλο που εξακολουθείτε να διυλίζετε τον κώνωπα. Αναβαθμιστήκατε σε στιλ και εμφάνιση. Κρύβετε έναν εραστή μέσα σας που τώρα βγαίνει στην επιφάνεια. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα δίνει φως αλλά προς άλλες κατευθύνσεις. Όπως έχετε αντιληφθεί, η δική σας άποψη για το συμφέρον και η άποψη κάποιων άλλων για το συμφέρον σας είναι εντελώς διαφορετική.

 

Ζυγός: Έρωτας:Ξαφνικά βρήκατε τον εαυτό σας. Έχετε δύναμη, άνεση, μπορείτε να τολμήσετε, μπορείτε να συζητήσετε, δεν σας τρομάζει η προοπτική μιας νέας αγάπης, ούτε το να αποχαιρετήσετε έναν παλιό έρωτα. Επαγγελματικά: Ζορίζεστε για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα. Θα πρέπει να δουλέψετε με τα λίγα, παρόλο που παλιά δουλεύατε με τα πολλά.

Διαβάστε επίσης  20 χρόνια Energy Fitness party at Bras de Freres!

 

Σκορπιός: Έρωτας: Μετρήστε τα υπέρ και τα κατά κάθε σχέσης, κάθε φιλίας, κάθε συνάντησης. Οι αποφάσεις δικές σας. Επαγγελματικά: Υπάρχει κίνδυνος να διαφωνήσετε γύρω από κοινωνικές απολαβές και να ανατρέψετε κάποιες συμφωνίες που μέχρι τώρα είχατε κλείσει. Προσέξτε αυτά που λέτε γιατί θα μπορούσαν τα λόγια να γυρίσουν εναντίον σας.

 

Τοξότης: Έρωτας: Η εβδομάδα σάς επιτρέπει να ανοίξετε τα φτερά σας και να ταξιδέψετε. Επαγγελματικά: Ανακαλύψατε, μετά τις επαγγελματικές και οικογενειακές ταλαιπωρίες, ότι σε άλλα κομμάτια της ζωής σας έχετε απόλυτη επάρκεια, ενώ σε άλλα πράγματα είναι πολλά που πρέπει να μάθετε.

 

Αιγόκερως: Έρωτας:Η καρδιά και το μυαλό σας συνεργάζονται. Ξέρετε πώς να διαλέξετε το καλύτερο για σας. Επαγγελματικά: Αυτό το διάστημα πρέπει να βάλετε νερό στο κρασί σας και να προσαρμοστείτε, μέχρι που να γυρίσει ο τροχός και να είστε στη θέση να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Το δέρμα σας, η εμφάνισή σας, το στιλ σας, είναι όλα αλλιώτικα. Αλλάξατε στιλ κι αλλάξατε μυαλά. Όσοι από σας ήταν μόνοι, μέχρι το τέλος της εβδομάδας καταλήγουν σίγουρα ζευγαρωμένοι. Επαγγελματικά: Οι ευκαιρίες απαιτούν συμβιβασμούς από μέρους σας για να πετύχετε. Δύσκολα τα πράγματα για όσους δεν μπορούν να βάλουν φρένο στις υπερβολές.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

Ιχθύς: Έρωτας: Προσέξτε τους ανθρώπους που θα αποφασίσετε να έχετε πλάι σας. Γιατί, μάλλον, δεν αξίζουν την αγάπη και την προσοχή σας. Επαγγελματικά: Επιλέξτε προσεκτικά τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται και διαλέξτε αυτές που σας ταιριάζουν.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/