ΗΟΤ+

+Ο Τσιτσιπάς. Μετά τη νίκη του απέναντι στο ίνδαλμα του τον Φέντερερ δε θα μπορούσε να είναι ότι πιο HOT διαθέτουμε!

+Ο Λεβέντης. Η ομιλία του στη Βουλή αλλά και η ξεκάθαρη θέση του για το Σκοπιανό τον καθιστά ως το μόνο που έχει μια σταθερή και συνετή στάση. Έθεσε και το ερώτημα «γιατί τόση βιασύνη». Ένα ερώτημα που ταλανίζει όλους μας.

+Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα. Άνθρωποι από όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας ένωσαν τις φωνές τους απέναντι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.

+Ρικ Πιτίνο. Μπορεί να μην έχει καταφέρει ακόμα να μεταμορφώσει το Παναθηναϊκό αλλά σίγουρα αποτελεί τη μεγάλη ατραξιόν του. Οι δημοσιογράφοι τον λατρεύουν, ο κόσμος το ίδιο και σίγουρα αφήνει το αποτύπωμα του στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ.

NOT-

-Οσοι κάνουν μεταγραφές από το ένα κόμμα στο άλλο. Είναι γλυκιά η καρέκλα αλλά δεν πρέπει να τα θυσιάζεις όλα για αυτή. Υπάρχει και η εθνική συνείδηση που μάλλον είναι λέξη άγνωστη για ορισμένους.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

-Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός. Η ευκολία με την οποία χάνει τα εκτός έδρας παιχνίδια ακόμα και μετά την έλευση Πιτίνο δείχνει ξεκάθαρα ότι έγινε λάθος σχεδιασμός και ίσως η ομάδα να μην έχει και την απαραίτητη φυσική κατάσταση ώστε να αντέξει σε αυτή τη σειρά αγώνων.

-Ο Πάνος Καμμένος. Ηταν εκεί όταν συμφωνούσαν Τσίπρας και Ζαεφ και δεν έκανε κάτι για να σταματήσει τη συμφωνία. Τώρα που ήξερε ότι θα περάσει η συμφωνία των Πρεσπών το παίζει τσάμπα μάγκας. Το πιο fake διαζύγιο της χρονιάς έχει το ονοματεπώνυμο του.