zodia chillinΚριός: Έρωτας: Αυτό το διάστημα τα πράγματα είναι καλά, γιατί αν υπάρχει σύντροφος, είναι σταθερά δίπλα σας και δεν έχει επηρεαστεί από τις απουσίες και τα άγχη σας, ενώ το επίκεντρο της ζωή σας παραμένει η κρεβατοκάμαρα. Επαγγελματικά: Συνειδητοποιήστε ότι ο κόσμος αλλάζει. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να δείτε πού κάνετε λάθη και να πώς να διορθώσετε.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Προσέξτε μήπως στην προσπάθειά σας να κερδίσετε χρόνο επαγγελματικά υποβαθμίζετε την ερωτική και οικογενειακή σας ζωή. Επαγγελματικά: Λάμπετε από την επιβράβευση. Πολλοί σας ζηλεύουν και προσπαθούν να σας εμποδίσουν. Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Κάποια από τα όνειρά σας θα εκπληρωθούν και κάποια άλλα θα πληρωθούν πάρα πολύ ακριβά αυτό το διάστημα. Επαγγελματικά: Το ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν δίνετε την απαραίτητη σοβαρότητα στο πώς πρέπει να επιλυθούν κάποια προβλήματα, θα είναι η αφορμή που θα πυροδοτήσει ατέλειωτες συζητήσεις και συγκρούσεις.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Η εβδομάδα σας υπενθυμίζει ότι υποσχεθήκατε πράγματα που δεν θα τα κάνετε. Δυστυχώς, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με όλα τα όνειρα και τις υποσχέσεις που η ζωή δίνει. Επαγγελματικά: Αν είστε προσεκτικοί και δεν μιλάτε περισσότερο από ό,τι πρέπει και δεν κάνετε γκάφες εκθέτοντας κοντινά σας άτομα, οι τριβές θα υποχωρήσουν και θα επιβιώσετε.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

Λέων: Έρωτας: Αυτό το διάστημα σάς επιτρέπει να διαπραγματευτείτε στο ερωτικό και συναισθηματικό κομμάτι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επαγγελματικά: Στόχος σας είναι να αγγίξετε την τελειότητα και οι εργοδότες σας να σας χειροκροτήσουν ή να σας επιβραβεύσουν.

 

Παρθένος: Έρωτας: Μπερδεύεστε ποιο είναι το καλύτερο για σας: αυτό που θέλουν οι άλλοι ή αυτό που θέλετε εσείς; Όμως η ικανότητά σας να μαθαίνετε και να εξελίσσεστε είναι αυτή που θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Επαγγελματικά: Τα οικονομικά σας θα είναι κάπως περιορισμένα σε σχέση με άλλες εποχές.

 

Ζυγός: Έρωτας:Οι νέες αφίξεις της ζωής σας δεν είναι απλά νέες φιλίες αλλά φιλόδοξα άτομα που θέλουν μπουν στην καρδιά σας. Προσελκύετε τα βλέμματα, λάμπετε, ξεχωρίζετε, παραμένετε φλογεροί όσο ποτέ άλλοτε. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα εγκαινιάζει νέες προοπτικές ιδιαίτερα αξιόλογες. Υπάρχουν πολύ καλές ευκαιρίες για να αλλάξουν τα πράγματα.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Η ζωή έχει κλείσει κάποια κεφάλαια. Με τον καλύτερο τρόπο αρχίζετε πλέον να αισθάνεστε ότι δεν είστε μόνοι σας και είστε ένα βήμα πιο κοντά σε όλα αυτά που επιθυμείτε ερωτικά και συναισθηματικά. Επαγγελματικά: Οι συνεργασίες σας πληθαίνουν, ενώ ο τρόπος αντιμετώπισης των συνεργατών απέναντί σας αλλάζει.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

 

Τοξότης: Έρωτας: Τα λόγια θα πάψουν να είναι μόνο υποσχέσεις, όταν τόσο εσείς όσο και οι υπόλοιποι απλώσετε ο ένας το χέρι στον άλλον. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα σάς ευεργετεί με τον καλύτερο τρόπο για να πείτε τις ιδέες σας, τις απόψεις σας, τις σκέψεις σας, για να βγάλετε τη μαγνητική προσωπικότητα προς τα έξω.

 

Αιγόκερως: Έρωτας:Οι φίλοι έκαναν την καρδιά σας να ανοίξει. Όχι μόνο να ανοίξει στις νέες ευκαιρίες, αλλά να ξαναμπεί στον πειρασμό να φλερτάρει και να δοκιμάσει τις γεύσεις της ζωής, να κατακτήσει, να λοξοδρομήσει, να ξεκαθαρίσει και πάνω από όλα να ξαναερωτευτεί. Επαγγελματικά: Θα υπάρξουν οικονομικές βελτιώσεις που μπορεί να κρύβουν κινδύνους αν δεν προσέξετε.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Άλλοι ονειρεύεστε μια αγάπη, άλλοι ένα όνειρο, άλλοι μια ευκαιρία να αλλάξετε την πορεία της ζωής σας. Επαγγελματικά: Θα τραβήξετε πολύ ζόρι μέχρι που να πείσετε κάποιους ότι είστε η σωστή ομάδα για να συμπλεύσετε, ότι βρίσκεστε προφανώς στο ίδιο αδιέξοδο, ότι αυτό θα σας φέρει το χρήμα που ονειρεύεστε.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

Ιχθύς: Έρωτας: Κινήστε με έναν άλλο τρόπο και ικανότητα επικοινωνίας σας. Υπάρχει μια ελπίδα ότι τα πράγματα αλλάζουν στη ζωή σας και ότι μπορεί να συνεννοηθείτε για το καλό των παιδιών σας ή της αγάπης και του έρωτα. Επαγγελματικά: Πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν, αν το θελήσετε και πειραματιστείτε μαζί με τους συνεργάτες σας.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/