ΗΟΤ+

+Ο Γιάννης Αντετοκούμπο. Αρχηγός της Ανατολής στο All Star Game απολαμβάνει την καθολική αναγνώριση όλου του μπασκετικού κόσμου. Την ίδια στιγμή παραμένει ο ταπεινός Γιάννης που τόσο αγαπήσαμε.

 

+Italian Factory Outlet. Συνεχίζει να προσφέρει τα πιο επώνυμα brands σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Αν τα Χανιά ντύνονται σωστά, σε μεγάλο βαθμό το χρωστάνε στο Italian Factory Outlet. 50% έκπτωση στην έκπτωση δεν έκανε κανείς!

 

+Street Food Festival Chania. Το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων να συμμετάσχουν αποδεικνύει ότι είναι κάτι που το ήθελαν τα Χανιά και σωστά έπραξαν οι διοργανωτές που το φέρνουν στη πόλη μας. Σύντομα θα ξεκινήσουν και οι ανακοινώσεις των συμμετοχών. Φήμες μιλούν για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στο κλάδο της εστίασης.

 

 

NOT-

-Ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων και αν θέλει να σώσει τη χρονιά και να σβήσει την πικρή γεύση της ήττας, το μόνο που τον σώνει είναι μια καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα με τη Ντιναμό.

Διαβάστε επίσης  Τα Σαββατοκύριακα στον Αμπαδιώτη είναι live!

 

-Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ. Πληγωμένος από τον Αλέξη, πληγωμένος από την κοινοβουλευτική του ομάδα, πληγωμένος από όλους δε μπορεί να πιστέψει ότι εν’μια νυκτί βρέθηκε εκτός πολιτικού παιχνιδιού. Στα μέρη μας λένε… “ας πρόσεχε”.

 

-Survivor. Αλήθεια υπάρχει κόσμος που το βλέπει ακόμα; Ο Τανιμανίδης συνιστά υπομονή, αλλά ο κόσμος νομίζω ότι δεν ενδιαφέρεται να λύσει τα προβλήματα με τη Τουρκία μέσα από ένα παιχνίδι reality. Ασε Σάκη μα από “REALITY” χορτάσαμε όλο αυτό τον καιρό.