zodia chillinΚριός: Έρωτας: Υπάρχει μέσα σας, μία απίστευτη ανάγκη να περάσει το δικό σας. Αν πιστεύετε ότι θα κερδίσετε, που είναι και το πιθανότερο, μην παραιτήστε απ’ τον έρωτα. Επαγγελματικά: Μην επεκταθείτε σε εργασίες που δεν είναι σίγουρες ή ξεκάθαρες. Αναζητήστε καινούριους τρόπους για να διοχετεύσετε τον δυναμισμό σας.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξετε γνώμη στο έτερον ήμισυ, το οποίο θέλει, τόσο από εσάς όσο και από τις σχέσεις, συγκεκριμένα πράγματα. Επαγγελματικά: Εάν κάποια πράγματα και προπαντός ταξίδια, συζητήσεις ή συμφωνίες, μεταφερθούν για λίγο αργότερα, δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε γιατί οι καθυστερήσεις ξεκαθαρίζουν τα λεπτά σημεία στις υποθέσεις.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Στο σπίτι σας πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πολύ σοβαρά θέματα και τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έχετε με τον σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Πρέπει να κόψετε γενικώς τον βήχα σε ορισμένους ανθρώπους, οι οποίοι φαίνεται να μιλούν εξ ονόματός σας ή να ανακατεύουν ιστορίες.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Ήλθε η ώρα να μπουν πολλά πράγματα στη θέση τους. Αναθεωρήστε τον τρόπο με τον οποίον πλασάρετε τον εαυτό σας. Επαγγελματικά: Ο σωστός σχεδιασμός είναι αυτός που μπορεί να σας γλιτώσει από περιττά έξοδα ή σπατάλες.

Διαβάστε επίσης  Σασμός: Καθηλωτικές εξελίξεις την άλλη εβδομάδα - Η Καλλιόπη καταρρέει, τα τρομερά μυστικά της γιαγιάς Ειρήνης

 

Λέων: Έρωτας: Αν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα δυσλειτουργίας ή επικοινωνίας, στη σχέση ή και στο κρεβάτι σας, μη φοβάστε. Είναι απλά προσωρινά. Επαγγελματικά: Λίγο σαν την ζούγκλα μοιάζει αυτό το διάστημα η ζωή σας. Φορτικό κλίμα και άπειρες επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις.

 

Παρθένος: Έρωτας: Ανανεωθείτε εμφανισιακά. Καιρός να κατασταλάξετε, ποιο είναι το αληθινό νόημα της ευτυχίας και ποια πράγματα έχουν αξία για σας. Επαγγελματικά: Ξανατίθενται τα πράγματα επί τάπητος και ξεκαθαρίζετε τι θα δώσετε, πόσα θα δώσετε και τι θα πάρετε από τις επαγγελματικές επαφές σας.

 

Ζυγός: Έρωτας:Από σας θα εξαρτηθεί αν θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε ή να ενοχλήσετε τους γύρω σας, με τον τρόπο που χειρίζεστε μερικά πράγματα. Επαγγελματικά: Οι πολλές συζητήσεις και η ευγένεια θα ευλογήσουν τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Τώρα που τα ζόρικα πράγματα έχουν φύγει, θα αναγνωριστείτε και θα μπορέσετε να επιβάλετε τους δικούς σας όρους. Επαγγελματικά: Μην έχετε πολλές απαιτήσεις από τους συνεργάτες σας. Εσείς θα πρέπει να είστε αυτοί που θα δώσετε το παράδειγμα στους άλλους.

Διαβάστε επίσης  Μυθικά λεφτά στο Survivor All Star με «μισθούς» πάνω από 5.000 ευρώ, τεράστιο το κόστος παραγωγής

 

Τοξότης: Έρωτας: Αισθάνεστε πολύ διαφορετικά αυτό το διάστημα, γιατί είδατε με πόση στοργή και προσοχή κάποιοι κοντινοί σας άνθρωποι έχουν σταθεί δίπλα σας και σας στηρίζουν στις ψυχικές σας μεταπτώσεις. Επαγγελματικά: Μην ανοίγεστε και μη μιλάτε για θέματα λεπτά σε ανθρώπους που δεν είστε σίγουροι για την εχεμύθειά τους.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Έχετε διαπραγματευτικές ικανότητες. Χρησιμοποιήστε τις για να φτιάξουν τα πράγματα με την οικογένειά σας και με τον σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Οι τριβές πάνε μαζί με τις δουλειές, μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι τόσο επιφανειακές.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Αν μιλήσετε στον άνθρωπό σας με ειλικρίνεια, θα τον εντυπωσιάσετε σ’ αυτή τη φάση της ζωής σας, γιατί πιστεύει ότι δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε. Επαγγελματικά: Ανακαλύπτετε ότι μπορείτε να βρεθείτε κερδισμένοι, ζητώντας τη στήριξη και τη βοήθεια που δικαιούστε.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Καλό θα είναι να καταφεύγετε στον ήρεμο διάλογο όταν κάποια πράγματα δεν σας αρέσουν και γενικώς να κυκλοφορείτε. Επαγγελματικά: Προετοιμαστείτε να ξεχάσετε για λίγο τις δικές σας επιθυμίες, για να λύσετε κάποια προβλήματα που σχετίζονται με την καριέρα σας.

Διαβάστε επίσης  Βασίλης Καρράς: Υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση - Τι συνέβη

 

Πηγή: http://like.philenews.com/