ΗΟΤ+

+Οσο και να θες να αποφύγεις να τον βάλεις στη Hot list αυτή τη στιγμή είναι ότι πιο HOT διαθέτουμε!!! Ο “GREEK FREAK” είναι η μόνη μας διαφήμιση στον υπόλοιπο κόσμο και πάρτε το χαμπάρι!!! Giannis…o παρολίγο MVP!!!

 

 

+O Ολυμπιακός που επέστρεψε από τη κόλαση του πρώτου ημιχρόνου και διέσυρε την ΑΕΚ ανατρέποντας το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, παίρνει ψυχολογία και πάει για να παίξει τα ρέστα του με τη Ντιναμό.

 

+Η μπασκετική ΑΕΚ που αναδείχθηκε επάξια πρωταθλήτρια κόσμου κερδίζοντας στο τελικό του Διηπειρωτικού. Μια ακόμα τεράστια διάκριση για το Ελληνικό μπάσκετ και ένα σπουδαίο τρόπαιο στην τροπαιοθήκη της ΑΕΚ.

 

 

 

NOT-

-Ο Παύλος Πολάκης συνεχίζει να προκαλεί και να προσβάλει ζωντανούς και νεκρούς, κατακρίνοντας δικαστικές αποφάσεις, κάνοντας επιθέσεις σε δημοσιογράφους και όποιον γενικά μπορεί να εκφραστεί αρνητικά απέναντι στις δράσεις και τα λόγια του. Η ψευτομαγκιά των 80’s πέρασε…είστε παλιομοδίτικος κύριε Πολάκη.

 

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

-Οι καταστροφές που σημειώθηκαν σε όλο το νησί αλλά κυρίως στα Χανιά δείχνουν περίτρανα την προχειρότητα με την οποία πραγματοποιούνται κάποια έργα ή και σε πολλές περιπτώσεις το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει καθόλου έργα για την προστασία μας από τέτοια καιρικά φαινόμενα.

 

 

-Η κυβέρνηση κουρελού. Πως γίνεται να σε ψηφίζω για να εκπροσωπήσεις ένα κόμμα και εσύ εν’ μέσω της θητείας σου να πηγαίνεις σε άλλο. Θλιβερά πράγματα συμβαίνουν στο πολιτικό σκηνικό και δυστυχώς απροκάλυπτα…απλά αηδιάζω.