zodia chillinΚριός: Έρωτας: : Οι αστρολογικές όψεις πιέζουν το ψυχολογικό σας κομμάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συναισθηματικά δεν είστε καλά. Επαγγελματικά: Υπάρχουν κάποιες στιγμές που νιώθετε ότι πρέπει να ταχτοποιήσετε όλες τις υποθέσεις σας το συντομότερο δυνατόν. Η προσπάθεια σας να βοηθήσετε στον χώρο της εργασίας σας, δυσχεραίνει αυτή την εβδομάδα.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Παρά την καλή θέλησή σας είναι παρά πολύ δύσκολο σε αυτή την καμπή να κάνετε αλλαγές γιατί δεν ξέρετε προς τα πού να κινηθείτε. Επαγγελματικά: Η συναισθηματικότητα σάς διδάσκει ποσό σημαντικό πράγμα είναι το να μοιράζεστε και να παλεύετε για έναν κοινό σκοπό με τους συνεργάτες σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας. Έχετε μια τάση να κολλάτε σε άσχημα πράγματα. Αντιληφθείτε ότι ένας Δίδυμος είναι πολύ πιο γρήγορος στον τρόπο σκέψης του από οποιονδήποτε άλλον. Επαγγελματικά: Αν διώξετε τα αρνητικά αισθήματα και τον θυμό από μέσα σας, θα είστε οι πρώτοι που θα δείτε καινούριες ευκαιρίες και ανοίγματα.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

 

Καρκίνος: Έρωτας: Ο θυμός, η ένταση, η απογοήτευση και ο πανικός σάς κάνει να μη μεταφέρετε αντικειμενικά μηνύματα στο έτερόν σας ήμισυ. Γι’ αυτό δώστε προσοχή! Επαγγελματικά: Οι άνθρωποι που είναι γύρω σας ασκούν έντονη κριτική στον τρόπο που δουλεύετε και σας κοιτάνε μόνο σαν χρήμα.

 

Λέων: Έρωτας: Ανοιχτείτε και ζητήστε βοήθεια από κάποιους ή φροντίδα. Μην περιμένετε να κάνουν οι άλλοι την κίνηση αυτή την εποχή. Επαγγελματικά: Αυτό που πρέπει να δείτε είναι αν πραγματικά υπάρχουν τα περιθώρια να ορθοποδήσετε μέσα από το επαγγελματικό κομμάτι που χειρίζεστε τώρα.

 

Παρθένος: Έρωτας: Περνάτε μια περίεργη μπόρα όπου προσπαθείτε να κρατηθείτε από κοντινά σας πρόσωπα, άλλοι στρέφεστε στα παιδιά σας, άλλοι στους γονείς σας ή οι γονείς και τα παιδία στρέφονται ο ένας προς τον άλλο. Επαγγελματικά: Κάποιοι ίσως να πρέπει εγκαταλείψετε ό,τι σας τρώει πολύ χρόνο χωρίς να σας δίνει το απαραίτητο οικονομικό αποτέλεσμα.

 

Ζυγός: Έρωτας:Για μεγάλες αγάπες και μεγάλες φουρτούνες δεν είστε προς το παρόν έτοιμοι. Επαγγελματικά: Η επιτυχία και η εξασφάλιση των προς το ζην και της καθημερινότητας είναι ένα παρά πολύ μεγάλο κεφάλαιο και μια μεγάλη πρόκληση στην όποια ανταποκρίνεστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

 

Σκορπιός: Έρωτας: Η ζωή υπόσχεται σίγουρα βελτίωση των συναισθηματικών σας με περίεργο τρόπο. Επαγγελματικά: Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και η επιβίωση είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παιχτεί με άλλους. Άνθρωποι και γεγονότα θα δοκιμάσουν την ηρεμία και την ψυχραιμία σας.

 

Τοξότης: Έρωτας: Η απομόνωση είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Αν διώξετε τη χαρά και τη δημιουργικότητα, θα επηρεάσετε το οικογενειακό και συναισθηματικό σας προφίλ. Επαγγελματικά: Όσοι από εσάς έχουν την τάση να επιμένουν να συγκεντρώνουν τα βλέμματα ή να τραβούν την προσοχή με σπασμωδικές κινήσεις και αψυχολόγητα ξεσπάσματα, θα βρεθούν πρώτοι μπροστά στο αδιέξοδο.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: 

Ο ανώτερος εαυτός σας πρέπει να κρατήσει αντίσταση. Η μεγάλη πρόκληση είναι να αντέξετε τις παρεξηγήσεις και τον εκνευρισμό. Επαγγελματικά: Μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις. Όσα λιγότερα λέτε τόσο λιγότερο κινδυνεύετε αυτή την εβδομάδα.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Φαίνετε ότι υπάρχουν παλαιότερες διαφορές και διαφορετικός τρόπος σκέψης που δεν σας δίνει το περιθώριο να στηρίξετε ο ένας τον άλλον όπως θα θέλατε. Επαγγελματικά: Η καριέρα σας έχει ήδη μπει σε ένα πολύ καλό δρόμο. Δεν μπορούμε, όμως, να πούμε ότι αυτό δεν σας εξαντλεί ή δεν σας κουράζει.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

 

Ιχθύς: Έρωτας: Ο στόχος είναι να εστιάσετε την προσοχή σας στα καλά και στα όμορφα που σας ενώνουν με τους άλλους ανθρώπους. Επαγγελματικά: Βρήκατε από πού υπήρχαν οι διαφυγές, ποιοι σας έκλεψαν, ποιοι σας ζημιώσανε και τι πρέπει να κάνετε για να τα πάρετε χοντρά.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/