ΗΟΤ+

+Ο Τσιτσιπάς και πάλι πιο hot από ποτέ!!! Νέο χρυσό στη Μασσαλία, ο δεύτερος τίτλος του και πλέον βρίσκεται στο Νο12 παγκοσμίως. Αναμφίβολα αποτελεί το next big thing του τένις και αν δεν έχει τραυματισμούς θα μιλάμε για ένα από τους καλύτερους τενίστες στο κόσμο.

 

+Ο Μήτρογλου αφού ολοκλήρωσε ανεπιτυχώς το πέρασμα του από τη Γαλλία δέχθηκε μία ακόμα πρόκληση στη καριέρα του, αυτή τη φορά στη Τουρκία και όπως όλα δείχνουν ξεκίνησε με το δεξί αφού σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Η Εθνική χρειάζεται το καλό Μητρογκολ και όλοι ελπίζουμε να βρει τον εαυτό του.

 

+Η Εθνική μπάσκετ. Τι να πεις για αυτά τα παιδιά που κλήθηκαν να αγωνιστούν, κάποιοι από αυτούς για πρώτη φορά στην Εθνική. Όχι απλά τερμάτισαν πρώτοι, αλλά εξασφάλισαν τη συμμετοχή της Ελλάδας στο παγκόσμιο με μόνο μία ήττα στα προκριματικά.

 

 

NOT-

-Ο μπασκετικός Ολυμπιακός. Είναι ντροπή να αποχωρείς από ένα παιχνίδι όσο και να θεωρείς ότι αδικείσαι. Δεν είναι ούτε η πρώτη, αλλά ούτε και η τελευταία ομάδα που αισθάνεται ότι αδικείται και καλό θα ήταν να μην επιλέγουν τέτοιες αντιδράσεις οι ομάδες.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

 

 

-ΟΣΚΑΡ. Ίσως θα έπρεπε να έχουν χαρίσει παραπάνω από ένα όσκαρ στην τανία του Γιώργου Λάνθιμου, αλλά πόσες φορές δεν έχουν αδικηθεί ταινίες στις απονομές των όσκαρ. Το μέλλον του ανήκει και εμείς είμαστε περήφανοι, έστω και χωρίς τα όσκαρ που περιμέναμε.

 

 

-Παναθηναϊκος. Μπορεί η ομάδα να έκανε ένα τρελό πρώτο γύρο όμως φαίνεται ότι το βάρος του πρωταθλητισμού έχει αρχίσει να λυγίζει τους μικρούς που έχουν κάνει κοιλιά αυτή τη περίοδο. Παρ’όλα αυτά πιστεύουμε ότι θα ξαναβρούν τον εαυτό τους και θα δούμε και πάλι καλή μπάλα από τα πιτσιρίκια.