zodia chillinΚριός: Έρωτας: Με ανεβασμένη τη λίμπιντο, τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει κανείς από μια έντονα ερωτική εβδομάδα; Προσέξτε τα ξεσπάσματα του συντρόφου σας. Επαγγελματικά: Δεν θα υπάρξουν εξάρσεις σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με ποιους αποφασίζετε να συνεργαστείτε.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Ξεκινάτε μια νέα σχέση με πολλές φιλοδοξίες και περίσσιο ερωτισμό. Μήπως, τελικά, αυτό είναι που σας λείπει στην ουσία; Επαγγελματικά: Ψάξτε να βρείτε λύσεις που θα σας δώσουν διέξοδο από το τέλμα που έχετε πέσει, λύσεις που θα αποφέρουν κέρδη σε σας και ικανοποίηση στους συνεργάτες σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Έχετε παραμελήσει τον σύντροφο σας. Φροντίστε να βρείτε άμεσα τον τρόπο να αποκαταστήσετε τις γέφυρες επικοινωνίας. Επαγγελματικά: Κάποιες προτάσεις για δουλειά θα περάσουν από δίπλα σας. Δυστυχώς για σας, χάσατε γιατί δύσκολα θα μπορέσετε να εξηγήσετε στον εαυτό σας το γιατί.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Μια θυελλώδης εβδομάδα ξεκινάει, νέοι έρωτες, νέα φλερτ, ξεκαθαρίσματα παλιών λογαριασμών. Επαγγελματικά: Επιτέλους μάθατε τι σημαίνει συνεργασία με άλλους ανθρώπους και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά. Σας αξίζουν συγχαρητήρια.

Διαβάστε επίσης  Τσίκνο Street Party with Andreasondecks @ Καπενέκης Fish Market (07/3)

 

Λέων: Έρωτας: Έχετε καταφέρει κάτι σπουδαίο, να κρατήσετε τον σύντροφο σας δίπλα σας, ακόμα και μέσα από αντίξοες συνθήκες.  Επαγγελματικά: Να είστε καχύποπτοι με όλους αυτούς που σας υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, μην αποφασίσετε ελαφρά τη καρδιά.

 

Παρθένος: Έρωτας: Το μόνο καλό την περίοδο αυτή είναι η σχέση σας, καθώς βρίσκεστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και το επίπεδο συνεννόησης στο καλύτερο δυνατό σημείο. Επαγγελματικά: Μια περίοδος κρίσης ξεκινάει για τα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Καλό θα είναι την περίοδο αυτή να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις.

 

Ζυγός: Έρωτας:Η γοητεία σας είναι αρκετά ανεβασμένη και βασίζεστε πολύ σ’ αυτήν. Όμως όσο κι αν κάποιοι σφάζονται στην ποδιά σας, δεν σημαίνει ότι είστε με αυτό τον τρόπο ευτυχισμένοι. Επαγγελματικά: Νέες επαγγελματικές γνωριμίες θα φέρουν νέες επαγγελματικές προοπτικές, αρκεί να είστε συνεργάσιμοι.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Δείτε τη σχέση σας με άλλο μάτι, μη θεωρείτε σίγουρο τον σύντροφο σας, γιατί η πολλή σιγουριά θα σας φάει. Επαγγελματικά: Δεν έχετε μόνο εσείς δίκιο, ακουστέ και τους άλλους και δεχθείτε την άποψη των άλλων, όλο και κάτι θα αποκομίσετε.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: Η Λαϊκή διασκέδαση στα καλύτερά της!

 

Τοξότης: Έρωτας: Η σχέση σας βρίσκεται σε μια νέα ισορροπία, συγκρατείστε το ταμπεραμέντο σας, για να μην τα ξανακάνετε θάλασσα. Επαγγελματικά: Μια νέα πρόταση έρχεται για να σας ανοίξει τους ορίζοντες φερθείτε με σύνεση και μην κλείσετε την πόρτα σε αυτούς που θέλουν να σας βοηθήσουν.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Νέα άτομα μπαίνουν στη ζωή σας και ίσως κάποιος από όλους αυτούς να αξίζει τον κόπο, όμως το σίγουρο είναι ότι δεν είναι αυτό που ψάχνετε. Επαγγελματικά: Ένταση και αντιδράσεις θα αντιμετωπίσετε στον χώρο εργασίας. Θα πρέπει να αντιδράσετε με σύνεση και ψυχραιμία.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Δεν έχετε περιθώρια, όλα έχουν βγει στη φορά κι εσείς το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε την ουρά στα σκέλια. Επαγγελματικά: Έχετε δυνατό μυαλό, έτσι και αυτή τη φορά θα σας βγάλει από το αδιέξοδο των οικονομικών σας.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Η πίεση που υπάρχει στη ζωή σας έχει αντίκτυπο και στη σχέση σας. Φροντίστε να αμβλύνετε τις εντυπώσεις και να ξανακερδίσετε τον σύντροφο σας. Επαγγελματικά: Καλό θα είναι να μην ακούσετε τις απόψεις των άλλων σε ό,τι αφορά κάποια επαγγελματικά σχέδια, έτσι κι αλλιώς οι τελικές αποφάσεις θα είναι αποκλειστικά δικές σας.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

 

Πηγή: http://like.philenews.com/