Οι διαφημιστικές εταιρίες Chillin Events & All in Chania Events φέρνουν ένα νέο πολιτιστικό γεγονός στη πόλη των Χανίων. Το Street Food Festival Chania είναι το πρώτο φεστιβάλ Street Food που πραγματοποιείται στη Κρήτη και τα Χανιά, το τριήμερο 10 έως 12 Μαϊου στο εκθεσιακό κέντρο Αγυιάς.
Το Street Food Festival είναι μια γιορτή “street”φαγητού και μουσικής που αναπτύχθηκε την τελευταία δεκαετία στο εξωτερικό. Την τελευταία τριετία αναπτύχθηκε και στην Ελλάδα με αφετηρία την Αθήνα και πλέον πραγματοποιείται σε περισσότερες από 20 πόλεις ανά την Ελλάδα.
Το τρίημερο θα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία προτάσεων φαγητού και γλυκού. Θα παρουσιαστούν προτάσεις από διαφορετικές χώρες (Ινδία, Κίνα, Μεξικό, Ιταλία κ.α), εναλλακτικές επιλογές (vegan),παραδοσιακές γευστικές προτάσεις του τόπου μας,αλλά και πρωτότυπες street food επιλογές.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ξεχωριστές γεύσεις σε φαγητό, γλυκό, καφέ και ποτό και να διασκεδάσουν υπό τους ήχους γνωστών djs και συγκροτημάτων καθ’όλη τη διάρκεια του τριημέρου.
Η γιορτή φαγητού θα λειτουργήσει τη Παρασκευή 10/5 (17.00 – 23.00), Σάββατο 11/5 (11.00 – 23.00), Κυριακή 12/5 (11.00 – 23.00)
Σας καλούμε όλους να αναζητήσουμε και να παρουσιάσουμε την κοινή γευστική ταυτότητα, να γνωρίσουμε το διαφορετικό και το ξένο, οι ουρανίσκοι μας να εξερευνήσουν νέες γεύσεις και να διασκεδάσουμε τρώγοντας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες μας σε
fb: Street Food Festival Chania / instagram: street_food_festival_chania
www.streetfoodfestivalchania.gr
Εκ μέρους των διοργανωτών,
Αντρέας Γαρυφαλής (Chillin events) – Μαρίνα Παπαμανωλιουδάκη (All in Chania)