Την προηγούμενη βδομάδα μπήκα στο γνωστό siteπωλήσεων μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών για ένα φίλο που ήθελε τη γνώμη μου για ένα μηχανάκι που ενδιαφερόταν. Είχα πολύ καιρό να το κάνω και (ξανα) γέλασα πολύ. Είναι κωμικοτραγικό το πόση κουταμάρα κυκλοφορεί.
Πάρτε για παράδειγμα τον τύπο που πουλάει (και θα πουλάει για πολύ καιρό μάλλον) μοτοσυκλέτα σε «τιμή ευκαιρίας». Ταξίδεψε ο φίλος εκατόν είκοσι χιλιόμετρα να πάει να την δει, αλλά ο τύπος δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Τους πήρε ώρα μετά, καθώς επέστρεφαν, και τους ρώτησε «ήρθατε να την πάρετε;» (Όχι, πήγαν να δουν σαφάρι ελεφάντων που αφθονούν στη Νότια Κρήτη). «Και πως θα την πάρετε, θα την οδηγήσετε; Μμμμμ, μάλιστα… Μήπως να σας τη φέρω εγώ». Καλύτερα όχι.
Πολύ πλάκα έχουν οι τρεις λόγοι για τους οποίους οι περισσότεροι πουλούν τα μηχανάκια τους. Ο συχνότερος είναι «λόγω αναχώρησης στο εξωτερικό». Να δείτε που εκατό άτομα θα μείνουμε στην Ελλάδα όταν θα φύγουν όλοι αυτοί. Ο δεύτερος είναι επειδή «μπαίνουν στο στρατό». Όλοι οι φαντάροι μας από τον Έβρο μέχρι το Καστελλόριζομάλλον πουλούν τη μοτοσυκλέτα τους. Και ο τελευταίος επειδή «δεν κάνουν χιλιόμετρα και είναι κρίμα να κάθεται».
Μερικές φωτογραφίες είναι επιπέδου θαύματος (δείχνουν SophiaVergara, σου βγαίνει Γεωργία Βασιλειάδου)– “ναι, έτσι ήταν λάστ γίαρ», ενώ κάποιες άλλες είναι από φθηνό κινητό, κουνημένη, σε σκοτεινό υπόστεγο με άπλυτο μηχανάκι και φόντο το βρώμικο πεζοδρόμιο ενώ έχει βραδιάσει.
Στο επόμενο θα σας δώσουμε οδηγίες για το πώς θα μοσχοπουλήσετε το μηχανάκι σας στο πι και φι στη μέγιστη δυνατή τιμή. Χωρίς πονηριές.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

For more about GAS: http://www.gasmoto.gr/

https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t