Street Food και μπύρα πάνε πακέτο. Ετσι λοιπόν η αγαπημένη σας μπύρα AΛΦΑ δε θα μπορούσε να λείπει από αυτό το φεστιβάλ.

Η γνωστή μπύρα αγκάλιασε από την πρώτη κιόλας στιγμή την ιδέα και φρόντισε να στηρίξει με την παρουσία της το φεστιβάλ ως υπερήφανος χορηγός.

Οποια και αν είναι η προτίμηση σας στο φαγητό συνοδεύστε την με παγωμένη ΑΛΦΑ και απολαύστε την πιο Street Food εμπειρία. 10 έως 12 Μαϊου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Εκθεσιακό Κέντο Αγυιάς.

 

Το Jay Jays είναι το απόλυτο Street Food Spot της πόλης.

Αυτό δε χωράει αμφιβολία! Αυτό που επίσης δε χωράει αμφιβολία είναι ότι δεν πρέπει να λείπει από αυτό το φεστιβάλ.

Ετσι λοιπόν μπορούμε με πολύ μεγάλη χαρά να πούμε ότι θα βρίσκεται εκεί να χαρίσει ξεχωριστές Αμερικάνικες γεύσεις για τους λάτρεις!

Street Food Festival Chania proudly welcomes Jay Jays burgerhouse.

 

 

To Vape Port στηρίζει το Street Food Festival Chania ως χορηγός της εκδήλωσης.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

Το γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου με καταστήματα στη Σούδα και τα Κουνπιδιανά συμμετέχει και στηρίζει έμπρακτα το μεγαλύτερο γεγονός της πόλης.

 

 

Η ιστοσελίδα www.street-food-festival-chania.gr είναι πλέον online και ανανεώνεται διαρκώς για να σας μεταφέρει όλα τα νέα που αφορούν το αγαπημένο σας φεστιβάλ.

Σύντομα όλες οι πληροφορίες θα παρέχονται και στα Αγγλικά, μιας και το ενδιαφέρον των επισκεπτών είναι πολύ έντονο. Όσοι πάλι προτιμούν τα social media, μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες από το fb.Street Food Festival Chania αλλά και το instagram: street_food_festival_chania.

 

Απομένουν λίγα ακόμα διαθέσιμα περίπτερα για να ολοκληρωθεί το πλάνο του φεστιβάλ και όπως όλα δείχνουν οι επιλογές για τους επισκέπτες θα καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα διατροφικών επιλογών.

Οι διοργανωτές έχουν θέση ως χρονικό όριο για να ολοκληρωθεί το πλάνο των συμμετοχών έως τις αρχές Απριλίου και όπως όλα δείχνουν, οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες τους.

Καθημερινά ανακοινώνονται νέοι συμμετέχοντες και οι προσμονή αλλά και οι προσδοκίες αυξάνονται.