Νέες και σημαντικές αφίξεις έχει καθημερινά στη λίστα του το Street Food Festival.

Αυτή τη φορά μάλιστα στη λίστα προστέθηκαν επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους και πολύ ωραίες γεύσεις που θα λατρέψετε.

Μεταξύ αυτών και το Royal Carry House που καταφθάνει από την Αθήνα για να παρουσιάσει τα Ινδικά πιάτα του στο ευρύ κοινό, ενώ φήμες θέλουν να έχει και vegetarian γεύσεις, για όσους δεν αρέσκονται στη κρεατοφαγία.

 

To Move On μας συστήθηκε πέρυσι και σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει κερδίσει τις γευστικές μας προτιμήσεις.

Η κρέπα είναι το δυνατό χαρτί του Move On και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από το περίπτερο νο.40 στο Street Food Festival Chania.

Αλμυρές και γλυκές κρέπες θα γίνουν η αγαπημένη σας γευστική συνήθεια το τριήμερο 10-11-12 Μαϊου. Απλά δε θα μπορείς να αντισταθείς!

 

Από το RnD Burgers έχει περάσει όλη πόλη. Ελληνες και Ξένοι το έχουν λατρέψει.

Οσοι πάλι δεν έχουν γνωρίσει το burger του RnD θα έχουν μια καλή ευκαιρία να το γευτούν στο Street Food Festival.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

Σε λιγότερες από 40 μέρες η Αγυιά θα μυρίσει γεύσεις και μία από αυτές θα είναι σίγουρα η μυρωδιά από το ολόφρεσκο μπιφτέκι του RnD Burgers.

 

Καθημερινά πλέον ανακοινώνονται όλο και περισσότεροι χορηγοί αλλά και συμμετέχοντες στο μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού που έχει γίνει ποτέ στο νησί. Οσοι θέλετε να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα του Street Food Festival Chania μπορείτε να ενημερώνεστε από τα social media fb.Street Food Festical Chania και instagram. street_food_festival_chania