zodia chillinΚριός: Έρωτας: Υπάρχουν άνθρωποι που η ψυχή τους μπορεί να ταυτισθεί με την δική σας. Δώστε τους μιαν ευκαιρία να σας αγαπήσουν και να σας φροντίσουν. Επαγγελματικά: Σίγουρα το διάστημα αυτό δεν θα κερδίσετε χωρίς κόπο το ψωμάκι σας, πόσο μάλλον το χαβιάρι σας, γι’ αυτό ανασκουμπωθείτε.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Μόνο η γκρίνια σας θα μπορούσε να σας στερήσει το μεγαλείο, τον αισθησιασμό και την στοργή ενός μεγάλου έρωτα. Επαγγελματικά: Το μόνο που χρειάζεται είναι μια προσπάθεια από μέρους σας και μια μικρή πίστωση χρόνου για να μπορέσουν τα άστρα να αναδείξουν το μέγεθος της προσπάθειάς σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Μην κάνετε πισωγυρίσματα σε σχέσεις και προτάσεις που δεν έχουν να σας δώσουν τίποτα. Καιρός να προχωρήσετε στη ζωή σας. Επαγγελματικά: Λόγια, συζητήσεις και ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Επιμένουμε ότι οι αποφάσεις τον καιρό των δυσκολιών πρέπει να είναι δικές σας.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Καλά τα παιχνίδια, αλλά έχουν πάντα τον αντίκτυπό τους. Θα βάλετε το νυστέρι στην πληγή και θα ψάξετε σε βάθος την σχέση σας. Επαγγελματικά: Οι πιέσεις που σχετίζονται με δάνεια, περιουσιακά θέματα και γενικώς επενδύσεις έχουν αυξηθεί.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

 

Λέων: Έρωτας: Μην κοροϊδεύετε και πυροδοτείτε εκρηκτικούς μηχανισμούς σε θέματα που αφορούν την αισθηματική σας ζωή. Μπορεί να εκραγούν στη μούρη σας! Επαγγελματικά: Μόνο η σκληρή δουλειά θα φέρει αυτά τα οποία πραγματικά θέλετε επαγγελματικά. Ακούστε τους συνεργάτες σας.

 

Παρθένος: Έρωτας: Τα πάθη σας και η ένταση των καθημερινών σας προβλημάτων έχει επηρεάσει αρκετά την ερωτική σας επιθυμία. Επαγγελματικά: Έχετε ήδη διαπιστώσει ότι, παρ’ όλες τις προσπάθειές σας, αυτή η εβδομάδα είναι αποφασισμένη να σας σπάσει τα νεύρα. Έχετε δίκιο, αλλά δεν θα το βρείτε ακόμα.

 

Ζυγός: Έρωτας:Τελικά, κάνατε πράξη αυτά που λέγατε, ανοίξατε τις πόρτες της καρδιάς σας. Ο σώζων εαυτόν σωθείτω από έρωτες που δεν σας πάνε. Επαγγελματικά:Στον χώρο της εργασίας σας είναι αισθητές πλέον οι νέες προοπτικές που ανοίγονται και το κουπί που θα τραβήξετε.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Με εκρηκτικό τρόπο κάποια προβλήματα μπαίνουν στην αισθηματική σας ζωή. Ο σύντροφος σας δικαίως παραπονιέται ότι δεν τον φροντίζετε και ότι δεν τον ακούτε. Επαγγελματικά: Δώστε όλη σας την προσοχή σε κάποιες αγοραπωλησίες και προωθείστε τα δικά σας συμφέροντα και μόνο.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

 

Τοξότης: Έρωτας: Θα πρέπει να παίξετε με ανοιχτά χαρτιά και ένα τίμιο παιχνίδι. Δεν σας λέμε να του χαριστείτε, ούτε όμως και να του φυλάξετε πολλά ράμματα για την γούνα του. Επαγγελματικά: Είναι μια εκπληκτική περίοδος για να βάλετε τέρμα σε σπατάλες που αφορούν το σπίτι και την κοινωνική ζωή.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Το αστείρευτο πάθος της ψυχής σας είναι το αντίδοτο στην κακοδαιμονία της εβδομάδας. Δεν επιθυμούμε να σας δούμε να γίνεστε εκδικητικοί. Επαγγελματικά: Θα ήταν άσκοπο να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες, αφού είστε ακόμη καταπονημένοι από τις προηγούμενες προσπάθειες επαγγελματικά.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Είναι η πρώτη φορά που αντιλαμβάνεστε πόσο μακριά σταθήκατε από τον άνθρωπο σας. Επαγγελματικά: Αυτό που θα πρέπει να αποφύγετε είναι η σπάταλη χρόνου. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαριστούν κάποια νομικά θέματα.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Το διάστημα αυτό μάθατε το πόσο στα σοβαρά θα πρέπει να λαμβάνετε τα αισθήματα των άλλων απέναντί σας. Επαγγελματικά: Κάποια πολύ σημαντική συμφωνία σας δυσκολεύει. Δεν είναι εύκολο να πετύχετε όλα αυτά που θέλετε με τον τρόπο που τα χειρίζεστε.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/