Ο Μανώλης Παπουτσάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κίσαμο Χανίων και εκεί έλαβε τη βασική σχολική του εκπαίδευση. Πέτυχε στο Πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου και πήρε το πτυχίο του από τη Φιλοσοφική Σχολή. Στον στρατό έλαβε τη βασική του εκπαίδευση ως μάγειρας και από τότε και μετά συνειδητοποίησε και αποφάσισε ότι η μαγειρική θα γινόταν το επάγγελμά του και η φιλοσοφία το χόμπι του.

Στη Θεσσαλονίκη ανδρώθηκε μαγειρικά μέσα στην κουζίνα του κρητικού εστιατορίου «Μυρσίνη» και αφού πέρασε από τις κουζίνες άλλων εστιατορίων, αποφάσισε να ανοίξει το δικό του Κρητικό εστιατόριο, το «Χαρούπι», του οποίου είναι και ο σεφ. Το εστιατόριο έχει ήδη διακριθεί και έχει δώσει μια νέα δυναμική ανανέωσης στην παραδοσιακή κρητική κουζίνα. Έχει διακριθεί σε πολλούς και σημαντικούς διαγωνισμούς μαγειρικής κερδίζοντας μάλιστα και τον τίτλο του «Greek Chef 2017» στην έκθεση EXPOTROF. Είναι τακτικό μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης και έχει λάβει μέρος ως κριτής σε πανελλήνιους διαγωνισμούς μαγειρικής (Master chef junior κ.α). Με ιδιαίτερη τιμή σας παρουσιάζουμε τον Μανώλη Παπουτσάκη, επίσημο προσκεκλημένο του 1ου Street Food Festival Chania.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

Oι Freaktones είναι μια εξαμελής μπάντα που σχηματιστήκε στα Χανιά το 2010 για να δημιουργήσει ενα σύγχρονο τρόπο αναπαραγωγής με δημιουργικές διασκευές πασίγνωστων κομματιών ,μιξαρίσμα αυτών και συνεχείς εναλλάγες απο κομμάτι σε κομμάτι ,όπως λειτουργούν οι DJ. Τα δυνατά τους σημεία είναι η ποιότητα ήχου, η σκηνική παρουσία με χιούμορ και οι συνεχείς εναλλαγές που δημιουργούν ενα ασταμάτητο χορευτικό πάρτυ για το κοινό. Διασκευές από ελληνική και ξένη μουσική απο ενα μεγαλο φασμα μουσικών ειδών από τα 60’s εως σημερα. Rock’n’Roll, Disco, Latin, Reggae, Pop, Rock επιλογές απο Βλάσση Μπονατσο,Μπιγαλη,Δαντη, Δέσποινα Βανδή μέχρι Γιωργο Μάζωνακη , Καρρά και Παολα! Ενα 3ώρο πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες των τελευταίων 50 χρόνων! Οι Freak Τones θα ρίξουν την αυλαία του πρώτου Street Food Festival Chania!!! Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε παρέα!!!