zodia chillinΚριός: Έρωτας: Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε την ισορροπία και την αρμονία στη σχέση σας είναι να ξεχάσετε το πείσμα και να αφήσετε πίσω σας την ακραία στάση. Επαγγελματικά: Με επιφύλαξη δεχθείτε την προσφορά των συνεργατών σας, γιατί είναι πολύ πιθανόν να βρεθείτε προ εκπλήξεων.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Θα καταφέρετε να λάμψετε και να επιβεβαιώσετε το ταλαιπωρημένο «εγώ» σας. Η σχέση σας παίρνει την άγουσα κι εσείς ανεβαίνετε στα ουράνια. Επαγγελματικά: Η καριέρα σας έχει θετική εξέλιξη έστω κι αν κάποιες στιγμές νομίζετε ότι τρέχετε σε κούρσα μετ’ εμποδίων.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Αν θέλετε να υπάρχει πραγματική ισορροπία στη σχέση σας, θα πρέπει να αναζητήσετε τον τρόπο για να καλύψετε τις ανάγκες του συντρόφου σας. Επαγγελματικά: Μόνο κάποιες φιλότιμες προσπάθειες εκ μέρους σας θα μπορέσουν να αποσοβήσουν τον κίνδυνο ρήξεων στον χώρο εργασίας σας.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Επικεντρώστε την προσοχή σας στη στήριξη της σχέσης σας και στην τόνωση του ηθικού του συντρόφου σας. Επαγγελματικά: Υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία σχετικά με το μέλλον των οικονομικών σας. Στα επαγγελματικά διατηρήστε καλές σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

 

Λέων: Έρωτας: Ξέρετε ότι η πραγματική ελευθέρια πηγάζει μόνο από τον εσωτερικό κόσμο του καθενός κι αυτό αντανακλάται στη σχέση σας. Επαγγελματικά: Αισθάνεστε ότι όσοι σας πλησιάζουν απλώς παίρνουν από εσάς. Έφτασε ο καιρός να διεκδικήσετε κι εσείς από τους άλλους.

 

Παρθένος: Έρωτας: Τώρα πια έχετε τα περιθώρια να ζήσετε τις στιγμές που θα θέλατε και να πλησιάσετε ακόμα περισσότερο τον σύντροφο σας. Επαγγελματικά: Οι συγκρούσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο εξακολουθούν να υφίστανται, χωρίς όμως να παίρνουν απειλητικές διαστάσεις.

 

Ζυγός: Έρωτας:Αν κάτι σας δυσαρεστεί μέσα στη σχέση σας, βρείτε τρόπο να το διορθώσετε χωρίς να δημιουργείτε εντάσεις. Επαγγελματικά: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε στο περιθώριο αυτή την εποχή, γιατί οι εξελίξεις δεν σας ευνοούν.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Η γοητεία και ο μαγνητισμός που εκπέμπετε, είναι αρκετά για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Δείξτε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Επαγγελματικά: Κινήστε γη και ουρανό για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα, αλλά και διευρύνετε τις δεξιότητές σας.

Διαβάστε επίσης  Issue 790

 

Τοξότης: Έρωτας:Έντονη και σημαντική η περίοδος αυτή για την ερωτική σας ζωή. Προσέξτε πώς θα χειριστείτε κάποιες απαιτήσεις του συντρόφου σας. Επαγγελματικά: Οι περιστάσεις σάς αναγκάζουν να ξεκαθαρίσετε κάποιες εκκρεμότητες που προϋπήρχαν από καιρό και να δώσετε βάση σε ουσιαστικές λεπτομέρειες.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι το μόνο που φταίει γι’ αυτό είναι ότι ψάχνετε σε λάθος μέρη και συναναστροφές. Επαγγελματικά: Απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή σας εξέλιξη είναι η αποδοχή βοηθείας από φίλους και γνωστούς, που θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε με βήμα γοργό.

 

Υδροχόος: Έρωτας:Ελεύθεροι ή όχι θέλετε να ζήσετε εμπειρίες χωρίς να ενδιαφέρεστε για τις συνέπειες των πράξεών σας. Επαγγελματικά: Περίοδος ουσιαστικών περιορισμών για τους πιο πολλούς από εσάς. Θα πρέπει να δώσετε όλη σας την προσοχή στο να βρείτε τη λύση στα προβλήματα που σας ταλανίζουν.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Για να πετύχετε ό,τι επιθυμείτε θα πρέπει να μην είστε απόλυτοι και αρνητικοί σε ό,τι σας συμβαίνει. Επαγγελματικά: Αν κάποια εκκρεμότητα σάς ταλαιπωρεί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε το δίκιο σας.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

Πηγή: http://like.philenews.com/