EΝ ΧΟΡΩ @ STREET FOOD FESTIVAL

Η σχολή χορού Εν Χορω έρχεται στο Street Food Festival για να δώσει και αυτή το δικό της ρυθμό στο πιο ξέφρενο φεστιβάλ φαγητού και διασκέδασης.

Αφεθείτε στις χορευτικές τους ικανότητες και απολαύστε μια γευστική χορευτική εμπειρία τη Κυριακή 12/5.

 

MORE BANDS AT STREET FOOD
Η Εμμανουέλα Χιωτάκη και το συγκρότημα της συμπληρώνουν το line up του τριημέρου που έφτασε διψήφιο αριθμό από μπάντες.

Μουσικές για όλα τα γούστα θα παρελάσουν από το πάλκο του Εκθεσιακού Κέντρου Αγυιάς.

Το έντεχνο στοιχείο της παραδοσιακής μας κουλτούρας θα εκπροσωπήσουν οι Νεκτάριος και Ευτύχης Κωστάκης, ενώ ο Κώστας Κεζέμπογλου με την Ευτυχία Φραγκεδάκη αναμένεται να μας κάνουν την πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση στο Street Food Festival.

DJS OF STREET FOOD CHANIA
Δεν είναι λίγοι όμως και οι djs που θα παρελάσουν από την Αγυιά στις 10-11-12 Μαϊου. Έμπειροι αλλά και ανερχόμενοι djs πλαισιώνουν το line up.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

Μεταξύ αυτών οι Βασίλης Μαυρουδής, Αρης Σταματάκης, Χάρης Παντελάκης, Λευτέρης Βουλγαράκης και Andreasondecks που θα αποτελέσουν τις παλιοσειρές του φεστιβάλ, με τους Dj Anonymous, Aristotelis Manioudakis και Xristina Voulgareli να αποτελούν την πιο νέα φουρνιά.

Το Line up υπόσχεται να κάνει το φεστιβάλ την πιο γευστική και απολαυστική εμπειρία του καλοκαιριού.

ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ;
Αν αναρωτιέσαι τι φαγητό θα βρεις στο φεστιβάλ μπορούμε να σου αποκαλύψουμε μερικά γευστικά tips που δε πρέπει να παραλείψεις. Η Ιταλική κουζίνα θα έχει δυναμικό παρόν, όπως επίσης και η αμερικάνικη. Πίτσες, μακαρονάδες και burger θα είναι εκεί για να παίξουν με τον ουρανίσκο σας. Δυναμική θα είναι και η παρουσία της Ινδικής κουζίνας αλλά και της Αραβικής που πλέον δεν συναντάς στα Χανιά. Κρέπες, βάφλες και παγωτό επίσης θα είναι από τους πρωταγωνιστές του τριημέρου, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τους επισκέπτες μας από άλλα μέρη της Ελλάδας που φέρνουν γεύσεις που δεν έχουμε γνωρίσει στο παρελθόν. Φυσικά όλα αυτά θα συνοδεύονται από παγωμένη μπύρα Αλφα, αλλά και το αγαπημένο αναψυκτικό παγκοσμίως. Μια παγωμένη Coca Cola. Μεγάλο ενδιαφέρον επίσης συγκεντρώνει και το περίπτερο της CBD OIL με προϊόντας κάναβης που υπόσχεται να είναι ένα από τα πιο fun περίπτερα. Όλα αυτά όμως και άλλα πολλά θα έχετε τη χαρά να τα γευτείτε στο Street Food Festival στις 10,11,12 Μαϊου.