zodia chillinΚριός: Έρωτας: Τα εμπόδια είναι μικρότερα, ενώ οι εμπειρίες σας είναι μεγαλύτερες και σας επιτρέπουν να κάνετε με σιγουριά την επιλογή σας. Επαγγελματικά: Προσπαθήστε να βελτιώσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να διαπρέψετε επαγγελματικά.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Πριν γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας, κρατήστε ό,τι αξίζει και προχωρήστε. Επαγγελματικά: Στοχεύστε στη γρήγορη επίλυση κάποιων οικονομικών, γιατί οι καθυστερήσεις και οι αναβολές δεν είναι ο κατάλληλος σύμμαχός σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Αφήστε πίσω σας τις στάχτες του παρελθόντος και ό,τι σας πνίγει, και αφεθείτε στον καινούριο έρωτα που έρχεται με ανοιχτές αγκάλες. Επαγγελματικά: Μέσα από νέους δρόμους θα δείξετε τον δυναμισμό αλλά και τα ταλέντα σας, θα υπερασπιστείτε ό,τι έχετε πετύχει στα επαγγελματικά σας.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Αν μέσα στη ζωή σας υπάρχουν περισσότερα από ένα πρόσωπα, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιο πρόσωπο από όλα σας καλύπτει συναισθηματικά. Επαγγελματικά: Βαλτέ σε τάξη τους λογαριασμούς σας, αποφασίστε να αλλάξετε στόχους και να εγκαταλείψετε τα ματαιόδοξα σχέδια σας.

Διαβάστε επίσης  GNTM 5: Η 47χρονη που έκανε την Καγιά να κλαίει και η 79χρονη που εντυπωσίασε

 

Λέων: Έρωτας: Η φαντασία σας δεν θα περιοριστεί, μόνο που θα αλλάξει και θα αναζητάει έναν άλλο τρόπο σύλληψης και εκδήλωσης. Επαγγελματικά: Στον φοβερό αγώνα σας για καταξίωση έχετε έναν μεγάλο σύμμαχο, τον ρεαλισμό που αποκτήσατε από τις δυσκολίες που έχετε περάσει.

 

Παρθένος: Έρωτας: Αν επιμένετε να κάνετε του κεφαλιού σας και να μη συμβαδίζετε με τον σύντροφο σας, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι ο γάμος σας θα κινδυνέψει να γκρεμιστεί. Επαγγελματικά: Πριν κάνετε τις οποίες αλλαγές, προγραμματίστε με σύνεση τον προϋπολογισμό των εσόδων και εξόδων σας. Κάντε τον απολογισμό και συνεχίστε.

 

Ζυγός: Έρωτας:Το πιο σημαντικό αυτήν την εποχή είναι ότι ανακαλύπτετε μέσα από τον έρωτα, το πάθος και τη στοργή, τον αληθινό σας εαυτό. Επαγγελματικά: Θα πρέπει να επιδείξετε μεγάλη υπομονή, μέχρι να δείτε αλλαγή στα οικονομικά σας. Όμως, μετά οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και θα σας αποζημιώσουν.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Ένα παλιό όνειρο γίνεται πραγματικότητα, αγαπάτε και αγαπιέστε ήρεμα και συντροφικά, κάποιες στιγμές τουλάχιστον. Επαγγελματικά: Μην τεντώνετε το σχοινί μέσα στις διάφορες συνεργασίες. Κάποιοι δεν έχουν την υπομονή που εσείς θέλετε να έχουν αυτό το διάστημα.

Διαβάστε επίσης  Σύντομα θα μπορείς να επισκεφθείς το φεγγάρι στο Ντουμπάι

 

Τοξότης: Έρωτας:Αν και τα πράγματα έχουν αλλάξει, γκρεμίστε τις ισορροπίες που υπάρχουν για να κτίσετε στη θέση τους πιο γερές βάσεις. Επαγγελματικά: Μη διστάσετε να ξοδέψετε χρόνο και όσο χρήμα χρειάζεται, για να βρείτε αποτελεσματικές απαντήσεις στις διάφορες επαγγελματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζετε.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Μη θεωρείτε ουτοπία τον μεγάλο έρωτα στη ζωή σας. Ίσως κάποια μέρα, και μάλιστα σύντομα, να εισβάλει στη ζωή σας, χωρίς να το καταλάβετε. Επαγγελματικά: Δείξτε στους άλλους τα προσόντα και την ευφυΐα σας, και να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσετε, πέρα από την εκτίμησή τους, και όλα αυτά που ονειρεύεστε.

 

Υδροχόος: Έρωτας:Αν εσείς δεν πιστέψετε και δεν δεχτείτε τα λάθη σας, κανείς δεν πρόκειται να αναλάβει τα δικές σας ευθύνες. Επαγγελματικά: Μεγάλο κόστος προβλέπεται να έχει κάθε είδους διαμάχη και σύγκρουση στο σπίτι, για περιουσιακά.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Χρειάζεστε οπωσδήποτε τη συμπαράσταση την αγάπη και τη φροντίδα κάποιου ανθρώπου. Όμως, μην αφεθείτε στον πρώτο τυχαίο που θα θελήσει να εκμεταλλευτεί αυτές σας τις ανάγκες. Επαγγελματικά: Πολύς κόσμος μέσα στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Κάποιοι από αυτούς μπορούν να σας εκτιμήσουν και να επαναφέρουν τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε επίσης  Issue 755

 

Πηγή: http://like.philenews.com/