Τι είναι το Street Food Festival;
Είναι η συγκέντρωση γεύσεων από όλο τον κόσμο σε ένα χώρο, για να μπορέσει ο επισκέπτης να έχει ανεξάντλητες επιλογές, να φάει και να πιει οικονομικά, αλλά και να διασκεδάσει απολαμβάνοντας μουσικές.

Από πού γεννήθηκε αυτή η ιδέα;
Τα Street Food Festival γίνονται εδώ και πολλά χρόνια στο εξωτερικό, όμως τα τελευταία 3 χρόνια αναπτύχθηκαν και στην Ελλάδα, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, σε όποια πόλη και αν πραγματοποιήθηκαν. Φέτος πραγματοποιούνται σε 20 πόλεις στη χώρα μας, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι το φαγητό είναι διασκέδαση.

Θα έχει είσοδο;
Θα περιλαμβάνεται μία συμβολική είσοδο 4 ευρώ (με μπύρα ή αναψυκτικό). Για τα παιδιά έως 11 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Σε ποιο κοινό απευθύνεται το Street Food Festival;
Σε όλους όσους αγαπούν το φαγητό. Δεν υπάρχει όριο στην ηλικία. Το φεστιβάλ απευθύνεται στους Έλληνες αλλά και στους ξένους που θα θελήσουν να το επισκεφθούν. Η οικογένεια θα μπορεί να ψυχαγωγηθεί μιας και θα λειτουργήσει δωρεάν παιδότοπος με φύλαξη για τα παιδιά μικρότερης ηλικίας. Έχουμε φροντίσει ώστε να είναι μια διασκεδαστική εμπειρία για όλους.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

Τι θα συναντήσει ο επισκέπτης το τριήμερο του φεστιβάλ;
Τις καλύτερες επιχειρήσεις της πόλης στο χώρο της εστίασης και όλες τις εναλλακτικές επιλογές για να γευτεί παραδοσιακές, ethnic αλλά και street επιλογές, που ίσως να μην είχε γευτεί στο παρελθόν σε τιμές που δε θα ξεπερνούν τα 5 ευρώ.

Γιατί επιλέξατε το χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Αγυιάς;
Γιατί ο χώρος της Αγυιάς πληρεί τις προϋποθέσεις που θα χρειαστεί ο εκθέτης για να κάνει τη δουλειά του πιο εύκολα (βιομηχανικό ρεύμα, αποχέτευση κλπ), ενώ παρέχει και άλλα σημαντικά στοιχεία όπως parking για τους επισκέπτες και ένα μεγάλο χώρο για να φιλοξενηθεί τόσος κόσμος. Ο κόσμος άλλωστε γνωρίζει ότι όλες οι μεγάλες εκθέσεις φιλοξενούνται εκεί και είναι εύκολα προσβάσιμο και από Χανιά, αλλά και από Πλατανιά.

Με ποιους τρόπους θα μπορεί να έρθει ο κόσμος στο φεστιβάλ;
Θα υπάρξει συγκοινωνία από Χανιά και Πλατανιά σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ για να μπορεί ο κόσμος να φτάσει οικονομικά και με ασφάλεια στο φεστιβάλ. Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα δρομολόγια.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ένα χορταστικό έργο τέχνης!

Γιατί πρέπει να έρθει κάποιος στο Street Food Festival τελικά;
Το Street Food Festival έχει ένα σκοπό. Να ενώσει γεύσεις, παρέες, μουσικές σε ένα πολύ ξεχωριστό τριήμερο. Σας καλούμε να πειραματιστείτε, να γευτείτε νέα πράγματα, να γνωρίσετε κόσμο και να καθίσετε στο ίδιο τραπέζι με φίλους και αγνώστους. Να πιείτε τα μπυράκια σας, να ακούσετε τις μουσικές σας και να ζήσετε μια διαφορετική ατμόσφαιρα. Αλλωστε το φαγητό είναι η πιο διασκεδαστική εμπειρία.