zodia chillinΚριός: Έρωτας: Τέρμα η ζήλια. Η χαρά αναπτερώνει τις ελπίδες σας, για ένα καλύτερο μέλλον και για πιο ερωτικές στιγμές με τον άνθρωπό σας. Επαγγελματικά: Αποφύγετε τις αλλαγές και τις επεκτάσεις στον χώρο των οικονομικών, γιατί οι πιθανότητες επιτυχίας δεν είναι αρκετές αυτό το διάστημα.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Προσοχή στα ξεσπάσματα και στην απελευθέρωση της κάθε είδους αρνητικής συμπεριφοράς σας, γιατί πολύ πιθανόν να μη σας οδηγήσει πουθενά. Επαγγελματικά: Πολλές από τις επιδιώξεις σας συναντούν εμπόδια, τα οποία οφείλονται κυρίως στον τρόπο που κάποιοι λειτουργούν σε βάρος σας. Χρειάζεται μεγαλύτερη αποφασιστικότητα από μέρους σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Μην αφήσετε αυτό το διάστημα τους δικούς σας ανθρώπους να νιώσουν μόνοι, γιατί θα σας πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα. Επαγγελματικά: Αυτό το διάστημα υπάρχουν πολλές και ελκυστικές προτάσεις, που όμως θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με σκεπτικισμό.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Σας γοητεύει οτιδήποτε μπορεί να σας δώσει χαρά, όμως, τα άστρα θα περιπλέξουν τη σχέση σας. Επαγγελματικά: Αγαπάτε αυτό που κάνετε, έτσι με σκληρή δουλειά να είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε.

Διαβάστε επίσης  Προς κατάργηση το SMS για ψώνια - Τι θα γίνει με γυμναστήρια, παιδικούς σταθμούς και ωράριο

 

Λέων: Έρωτας: Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ψάξετε βαθιά μέσα σας. Μόνο έτσι θα βρείτε τι ακριβώς συμβαίνει στην ερωτική σας σχέση. Επαγγελματικά: Η οικονομική σας κατάσταση χαρακτηρίζεται από καθυστερήσεις σε σημαντικές υποθέσεις. Σύντομα, όμως, όλα θα είναι σε καλύτερη θέση.

 

Παρθένος: Έρωτας: Ξαφνιάζετε ακόμα και τον εαυτό σας. Κάποιο πολύ κοντινό σας πρόσωπο κυριολεκτικά δοκιμάζει την υπομονή και την καλή σας θέληση. Επαγγελματικά: Αποφύγετε τις συγκρούσεις μέσα στον χώρο εργασίας σας. Σίγουρα είστε προικισμένοι, αλλά όχι τόσο όσο αισθάνεστε.

 

Ζυγός: Έρωτας:Δείξτε έμπρακτα στον σύντροφο σας την αγάπη και την εκτίμηση σας, οι εντάσεις θα ξεπεραστούν. Επαγγελματικά: Αποφύγετε τις ακραίες συγκρούσεις, γιατί αυτό μπορεί να αποβεί αρνητικό στοιχείο για την εξέλιξή σας.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τον σύντροφο σας, γιατί αισθάνεται ότι σχεδιάζετε το μέλλον χωρίς αυτόν… Επαγγελματικά: Το διάστημα αυτό χαρακτηρίζεται από λάθη, αλλά και κακή τακτική. Μην προβείτε σε σημαντικές αγορές και συμφωνίες.

Διαβάστε επίσης  Lockdown: Άνοιγμα της εστίασης με τραπεζάκια έξω στις 4 Μαΐου εισηγούνται οι ειδικοί - Από 14/5 οι διαπεριφερειακές

 

Τοξότης: Έρωτας:Οι άνθρωποι που αγαπάτε έχουν ανάγκη από τη δική σας ενεργό υποστήριξη. Δείξτε τους στοργή, αγάπη και κατανόηση. Επαγγελματικά: Πολλές οι υποσχέσεις που έχετε εισπράξει, αλλά τα άστρα εμποδίζουν την εξαργύρωση αυτών των υποσχέσεων προς το παρόν.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Οι δικές σας ανασφάλειες δεν αφήνουν περιθώρια για να φτάσετε τη σχέση σας σε ακόμα πιο αισθησιακή φάση. Επαγγελματικά: Τα κέρδη από τις επενδύσεις σας δεν μπορούν να αντισταθούν στην κόντρα με τα άστρα, αλλά αξίζει τον κόπο να περιμένετε.

 

Υδροχόος: Έρωτας:Δεν δείχνετε όσο πρέπει την αγάπη και την αφοσίωσή σας για τον σύντροφό σας και δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις. Αγωνίζεστε να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να αλλάξετε τα δεδομένα της σχέσης σας. Επαγγελματικά: Αν είστε έτοιμοι να κάνετε νέο ξεκίνημα βεβαιωθείτε πρώτα για τη σωστή επιλογή συνεργατών και στόχων.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Η επιπολαιότητά σας έχει προκαλέσει την αντίδραση του συντρόφου σας. Ξεπεράστε τον εγωκεντρισμό και αναγνωρίστε τα υπέρ και τα κατά της σχέσης σας. Επαγγελματικά: Μην υποτιμάτε τους ανταγωνιστές σας, γιατί στο τέλος θα χάσετε το παιχνίδι της καριέρας σας.

Διαβάστε επίσης  Η Ιωάννα Μπέλλα μετά τα αρνητικά σχόλια απαντά για το Ντουμπάι: Ήμουν εκεί μόνο για δουλειά!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/