To πρώτο Street Food Festival του νησιού πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 10 έως 12 Μαϊου στα Χανιά, ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των διοργανωτών.

8500 κόσμος επισκέφθηκε το Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς, απόλαυσε μια μεγάλη ποικιλία γευστικών προτάσεων, άκουσε μουσικές από djs και μπάντες της πόλης, παρακολούθησε εντυπωσιακά χορευτικά και πήρε μια πρώτη γεύση πραγματικής Street Food εμπειρίας.

Οι διοργανωτές παρείχαν τις ιδανικές συνθήκες στους συμμετέχοντες ώστε να προσφέρουν τα πιάτα τους στο κοινό.

Η προσέλευση ήταν ασταμάτητη καθ’όλη τη διάρκεια του τριημέρου και όλοι βρήκαν ένα πλουραλισμό γεύσεων για να ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο τους.

Από burger μέχρι πίτσα και από γαμοπίλαφο μέχρι πίτα θαλασσινών και vegetarian, όλα υπήρχαν στο μενού, όπως φυσικά και οι γλυκές προτάσεις.

Κισσαμίτικοι λουκουμάδες, pancakes, γλυκές κρέπες αλλά και παγωτό σερβίρονταν non stop. Κόσμος κάθε ηλικίας διασκέδασε τρώγοντας στο πιο αγαπημένο φεστιβάλ φαγητού!

Το 1ο Street Food Festival Chania είναι αναμφίβολα ένας μεγάλος θεσμός για τα Χανιά που ήρθε για να εδραιωθεί, να μεγαλώσει και να αγαπηθεί από όλους.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

Εκ΄μέρους όλων μας στην Chillin και το All in Chania ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τεράστια συμμετοχή του κόσμου και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν στην πρώτη αυτή μεγάλη διοργάνωση.

Υποσχόμαστε ότι το επόμενο Street Food Festival θα είναι μια ακόμα πιο μαγική και πιο πλούσια σε εικόνες, ήχους και γεύσεις εμπειρία για όλους.