zodia chillinΚριός: Έρωτας: Κάντε διάλογο, αν και ο σύντροφος σας εξακολουθεί να μη σας ακούει. Μην απελπίζεστε, όμως, δώστε του λίγο χρόνο και θα ανταποκριθεί. Επαγγελματικά: Αποφύγετε τις συνεχείς και περιττές μετακινήσεις για λόγους δουλειάς, θα σας κουράσουν χωρίς να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Σύντομα αποχαιρετάτε το ζοφερό παρελθόν και συναντάτε την ευτυχία, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να τη δεχθείτε χωρίς μιζέρια. Επαγγελματικά: Υπάρχουν προτάσεις αξιόλογες που σας ενδιαφέρουν. Δεν θα είναι, όμως, χωρίς δυσκολίες και εμπόδια.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Δεν είστε μόνοι σας. Υπάρχει κάποιος που είναι πραγματικά στο πλάι σας. Φροντίστε να μην τον διώξετε από κοντά σας. Επαγγελματικά: Οι βελτιώσεις θα έλθουν λίγο αργότερα. Προς το παρόν πλασάρετε την καλή εικόνα που δημιουργήσατε και όλα θα τακτοποιηθούν.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Πρέπει και εσείς να προσπαθήσετε να ζεστάνετε το κλίμα στη σχέση σας, να δεθείτε και να αισθανθείτε ο ένας κοντά στον άλλο. Επαγγελματικά: Μην ξανοίγεστε, είναι δύσκολες οι στιγμές. Ευτυχώς δεν θα κρατήσουν πολύ, αλλά καλά κάνετε να είστε επιφυλακτικοί.

 

Λέων: Έρωτας: Απλώστε το χέρι, πλησιάστε τον ή αφήστε τον να σας πλησιάσει, δεν δαγκώνει, το έχετε και οι δυο ανάγκη. Επαγγελματικά: Η ύπαρξη θετικών μηνυμάτων στα οικονομικά σας είναι γεγονός. Προσέξτε τις επόμενες κινήσεις σας, όσο το δυνατό περισσότερο.

 

Παρθένος: Έρωτας: Η απογοήτευση που νιώθετε δεν σας αφήνει να δείξετε την καλή σας θέληση, όση έχει απομείνει, απέναντι στον άνθρωπο σας. Επαγγελματικά: Έφτασε η στιγμή για να καταλάβετε ποιοι σας είπαν ψέματα, όχι για να τους εκδικηθείτε, αλλά για να προστατεύσετε τα συμφέροντά σας.

 

Ζυγός: Έρωτας:Την εποχή αυτή τα αισθηματικά σας είναι αλώβητα πρέπει, όμως, εσείς να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο κρίνετε τον σύντροφο σας. Επαγγελματικά: Στα οικονομικά σας υπάρχουν γύρω σας σύμμαχοι, που ποτέ δεν θα τους φανταζόσασταν, και είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Το αύριο που ελπίζετε είναι κιόλας εδώ. Ανοίξετε την πόρτα και δεχτείτε την παρουσία μιας νέας αγάπης, προσέχοντας πάντα το ήθος και την ποιότητα της. Επαγγελματικά: Οι παρεξηγήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον σας προβληματίζουν. Βαλτέ νερό στο κρασί σας, αλλά και τις πρακτικές σας.

 

Τοξότης: Έρωτας:Αργά, σταθερά και προσεκτικά ψάξτε για το τι μπορεί να κρύβετε μέσα στις στάχτες. Τίποτα δεν έχει σβήσει ακόμα. Επαγγελματικά: Η καλύτερη συμβουλή είναι ο προγραμματισμός. Προγραμματίστε τις επόμενες κινήσεις μεθοδικά, αδιαφορώντας για τα αρνητικά σήματα που λαμβάνετε τώρα.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Ο σύντροφός σας, σας στηρίζει συναισθηματικά, μην τον αγνοήσετε, τον χρειάζεστε. Επαγγελματικά: Η σχέση σας με τους συνεργάτες σας χαρακτηρίζεται από απογοήτευση. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

 

Υδροχόος: Έρωτας:Αυτή την εποχή δεν υπάρχουν πραγματικά προβλήματα με τον σύντροφό σας, ίσως μόνο μικρά καθημερινά και ασήμαντα που όμως εύκολα διορθώνονται. Επαγγελματικά: Τώρα δίνετε εξετάσεις προσαρμοστικότητας στον επαγγελματικό σας χώρο και είναι η ευκαιρία να δείξετε πόσο εξελίξιμοι και συνεργάσιμοι είστε.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Μπορεί ο σύντροφος σας να μην αντιδρά όπως εσείς θα θέλατε, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με ψυχραιμία. Επαγγελματικά: Πιστέψετε στον εαυτό σας, στις γνώσεις σας και σε αυτό που κάνετε και όλα θα πάνε καλά, τουλάχιστον καλύτερα από ό,τι στο παρελθόν.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/