zodia chillinΚριός: Έρωτας: Κάντε διάλογο, αν και ο σύντροφος σας εξακολουθεί να μη σας ακούει. Μην απελπίζεστε, όμως, δώστε του λίγο χρόνο και θα ανταποκριθεί. Επαγγελματικά: Αποφύγετε τις συνεχείς και περιττές μετακινήσεις για λόγους δουλειάς, θα σας κουράσουν χωρίς να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Σύντομα αποχαιρετάτε το ζοφερό παρελθόν και συναντάτε την ευτυχία, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να τη δεχθείτε χωρίς μιζέρια. Επαγγελματικά: Υπάρχουν προτάσεις αξιόλογες που σας ενδιαφέρουν. Δεν θα είναι, όμως, χωρίς δυσκολίες και εμπόδια.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Δεν είστε μόνοι σας. Υπάρχει κάποιος που είναι πραγματικά στο πλάι σας. Φροντίστε να μην τον διώξετε από κοντά σας. Επαγγελματικά: Οι βελτιώσεις θα έλθουν λίγο αργότερα. Προς το παρόν πλασάρετε την καλή εικόνα που δημιουργήσατε και όλα θα τακτοποιηθούν.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Πρέπει και εσείς να προσπαθήσετε να ζεστάνετε το κλίμα στη σχέση σας, να δεθείτε και να αισθανθείτε ο ένας κοντά στον άλλο. Επαγγελματικά: Μην ξανοίγεστε, είναι δύσκολες οι στιγμές. Ευτυχώς δεν θα κρατήσουν πολύ, αλλά καλά κάνετε να είστε επιφυλακτικοί.

Διαβάστε επίσης  Food Trucks at Street Food Festival Crete!

 

Λέων: Έρωτας: Απλώστε το χέρι, πλησιάστε τον ή αφήστε τον να σας πλησιάσει, δεν δαγκώνει, το έχετε και οι δυο ανάγκη. Επαγγελματικά: Η ύπαρξη θετικών μηνυμάτων στα οικονομικά σας είναι γεγονός. Προσέξτε τις επόμενες κινήσεις σας, όσο το δυνατό περισσότερο.

 

Παρθένος: Έρωτας: Η απογοήτευση που νιώθετε δεν σας αφήνει να δείξετε την καλή σας θέληση, όση έχει απομείνει, απέναντι στον άνθρωπο σας. Επαγγελματικά: Έφτασε η στιγμή για να καταλάβετε ποιοι σας είπαν ψέματα, όχι για να τους εκδικηθείτε, αλλά για να προστατεύσετε τα συμφέροντά σας.

 

Ζυγός: Έρωτας:Την εποχή αυτή τα αισθηματικά σας είναι αλώβητα πρέπει, όμως, εσείς να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο κρίνετε τον σύντροφο σας. Επαγγελματικά: Στα οικονομικά σας υπάρχουν γύρω σας σύμμαχοι, που ποτέ δεν θα τους φανταζόσασταν, και είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Το αύριο που ελπίζετε είναι κιόλας εδώ. Ανοίξετε την πόρτα και δεχτείτε την παρουσία μιας νέας αγάπης, προσέχοντας πάντα το ήθος και την ποιότητα της. Επαγγελματικά: Οι παρεξηγήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον σας προβληματίζουν. Βαλτέ νερό στο κρασί σας, αλλά και τις πρακτικές σας.

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

 

Τοξότης: Έρωτας:Αργά, σταθερά και προσεκτικά ψάξτε για το τι μπορεί να κρύβετε μέσα στις στάχτες. Τίποτα δεν έχει σβήσει ακόμα. Επαγγελματικά: Η καλύτερη συμβουλή είναι ο προγραμματισμός. Προγραμματίστε τις επόμενες κινήσεις μεθοδικά, αδιαφορώντας για τα αρνητικά σήματα που λαμβάνετε τώρα.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Ο σύντροφός σας, σας στηρίζει συναισθηματικά, μην τον αγνοήσετε, τον χρειάζεστε. Επαγγελματικά: Η σχέση σας με τους συνεργάτες σας χαρακτηρίζεται από απογοήτευση. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

 

Υδροχόος: Έρωτας:Αυτή την εποχή δεν υπάρχουν πραγματικά προβλήματα με τον σύντροφό σας, ίσως μόνο μικρά καθημερινά και ασήμαντα που όμως εύκολα διορθώνονται. Επαγγελματικά: Τώρα δίνετε εξετάσεις προσαρμοστικότητας στον επαγγελματικό σας χώρο και είναι η ευκαιρία να δείξετε πόσο εξελίξιμοι και συνεργάσιμοι είστε.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Μπορεί ο σύντροφος σας να μην αντιδρά όπως εσείς θα θέλατε, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με ψυχραιμία. Επαγγελματικά: Πιστέψετε στον εαυτό σας, στις γνώσεις σας και σε αυτό που κάνετε και όλα θα πάνε καλά, τουλάχιστον καλύτερα από ό,τι στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης  Μια "άλλη" Τσικνοπέμπτη στο Kapenekis Fish Market!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/