zodia chillinΚριός: Έρωτας: Υπάρχει ένταση στα προσωπικά σας, εκνευρισμός και δυσφορία. Αποφύγετε τις βιασύνες, γιατί σίγουρα δεν θα σας βγουν σε καλό. Επαγγελματικά: Για να πετύχετε αυτά που θέλετε χρειάζεστε οπωσδήποτε σύμμαχους. Μη βιαστείτε να δώσετε απάντηση στις προτάσεις που σας γίνονται και κυρίως φροντίστε να έχετε εναλλακτική λύση.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Με λίγη δική σας προσπάθεια μπορεί τα ερωτικά σας να έχουν θαυμάσια εξέλιξη αυτό το διάστημα. Επαγγελματικά: Σας είναι αναγκαία αυτή τη στιγμή η βοήθεια των συνεργατών σας για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τον σκόπελο που έχετε μπροστά σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Το μέλλον σάς επιφυλάσσει πολύ ενδιαφέρουσες εμπειρίες, από εσάς όμως θα εξαρτηθεί η ευτυχία σας. Επαγγελματικά: Πορευθείτε με μέτρο και σύνεση. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για τα περιουσιακά σας στοιχεία.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα και να πάρουν από μόνα τους τη θέση που πρέπει. Η λογική εξέταση των πραγμάτων δεν θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα. Επαγγελματικά: Το οικονομικό σας μέλλον σάς γεμίζει άγχος, γιατί όταν έπρεπε να φροντίσετε τα οικονομικά σας νομίζατε ότι πάντα θα είναι η εποχή με τις παχιές αγελάδες.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

 

Λέων: Έρωτας: Μια ανάλαφρη και δροσερή σχέση, κατάλληλη για την εποχή. Αρκεστείτε σε αυτό και μην ψάχνετε συνέχεια. Επαγγελματικά: Είναι ευνοϊκή εποχή για τα οικονομικά δεδομένα όσων έχουν ως αποκλειστική ασχολία τα ταξίδια και τις δημόσιες σχέσεις.

 

Παρθένος: Έρωτας: Προσεγγίστε τον σύντροφό σας συζητώντας με ειλικρίνεια τις διαφορές σας αυτό το διάστημα. Επαγγελματικά: Τα οικονομικά σας είναι μια μόνιμη εστία άγχους και πίεσης. Δουλεύετε σκληρά, αλλά δεν είστε καθόλου ικανοποιημένοι.

 

Ζυγός: Έρωτας:Πολλοί από εσάς ενδιαφέρεστε ακόμα για καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν. Άλλοι από εσάς είστε δυσαρεστημένοι από τη σχέση σας κι έτσι γίνεστε πιεστικοί απέναντι σε αυτούς που αγαπάτε. Επαγγελματικά: Δεν είναι κατάλληλη η εποχή για επενδύσεις, γιατί είναι πολύ αμφίβολη η απόδοσή τους.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Ο σύντροφός σας περνάει μια υπαρξιακή κρίση κι εσείς δεν είστε καθόλου πρόθυμοι να τον ανεχθείτε. Γιατί θα πρέπει αυτός να σας ανέχεται πάντα; Επαγγελματικά: Είστε σε δύσκολη οικονομική θέση και μόνο η διαλλακτικότητα και η διαπραγματευτική σας ικανότητα είναι σε θέση να σας βγάλουν από το αδιέξοδο.

Διαβάστε επίσης  "Ανάσταση στο Στενό" Street Party @ Just Veronesi + Block 38 Spirits & Bites (04/5)

 

Τοξότης: Έρωτας:Ήρθε η ώρα να γευθείτε χαρά, ένταση και ευτυχία, όμως, όλα αυτά διαρκούν μόνο όσο το μυαλό σας βρίσκεται στο κεφάλι σας. Επαγγελματικά: Μειώστε όσο μπορείτε τα τρέχοντα έξοδα για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις μέρες που έρχονται.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Ανοιχθείτε απέναντι σε ανθρώπους που σας περιβάλουν με στοργή και συντροφικότητα, ίσως δεν είναι ο μεγάλος έρωτας, αλλά είναι μια ζεστή σχέση κάτι που σας έχει λείψει εδώ και καιρό. Επαγγελματικά: Μην είστε υπερβολικά απαιτητικοί, διαπραγματευθείτε με σύνεση τις οικονομικές σας συμφωνίες.

 

Υδροχόος: Έρωτας:Ξεπεράστε τον άκρατο συναισθηματισμό σας και συνειδητοποιήστε ότι δεν πρέπει να είστε τόσο πολύ αυθόρμητοι. Επαγγελματικά: Πρέπει να καταλάβετε ότι σήμερα δεν γίνονται θαύματα, μην τα θέλετε όλα σε χρόνο μηδέν, γίνετε πιο ευέλικτοι.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Έφθασε η εποχή να ανταμειφθεί η υπομονή και η καλοσύνη σας. Επαγγελματικά: Παλιές οικονομικές σας εκκρεμότητες έρχονται όλες μαζί και σας πιέζουν ασφυκτικά, με αποτέλεσμα να καταρρακώσουν το ηθικό σας.

Διαβάστε επίσης  Alcatrash live - Closing Season party @ Bras de frères (28/4)

 

Πηγή: http://like.philenews.com/