zodia chillinΚριός: Έρωτας: Αφήστε πίσω σας τις στάχτες του παρελθόντος και ό,τι σας πνίγει, και αφεθείτε στο καινούριο που έρχεται. Επαγγελματικά: Μέσα από αλλαγές στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα δείξετε τον δυναμισμό και θα παλέψετε για να ξεφύγετε από τη στασιμότητα.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Ένα όνειρό σας γίνεται πραγματικότητα, επιτέλους ζείτε έναν έρωτα με πάθος και ένταση. Εντάξει δεν είναι και το παν σε μια σχέση, αλλά σας έχει λείψει. Επαγγελματικά: Κάποιοι είναι το ίδιο κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι, όπως κι εσείς, και δεν έχουν την υπομονή να σας αντέξουν.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Χρειάζεστε οπωσδήποτε τη συμπαράσταση, την αγάπη και τη φροντίδα κάποιου ανθρώπου. Θα πρέπει, όμως, να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Επαγγελματικά: Σίγουρα, υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να εκτιμήσουν και να αναδείξουν τα ταλέντα σας και να επαναφέρουν τα κέρδη σας εκεί που ονειρεύεστε.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Ψάξτε για την αληθινή αγάπη. Βρείτε το άλλο σας μισό. Συμβιβασμούς στις επιθυμίες, ποτέ πια. Επαγγελματικά: Στον φοβερό αγώνα σας για καταξίωση έχετε ένα μεγάλο σύμμαχο, τον ρεαλισμό που αποκτήσατε μέσα από τις δύσκολες καταστάσεις που περάσατε.

Διαβάστε επίσης  Το ανανεωμένο Κατσαρολάκι επιστρέφει με νέο ωράριο!

 

Λέων: Έρωτας: Μη θεωρείτε ουτοπία τον μεγάλο έρωτα στη ζωή σας, ίσως σύντομα να αναθεωρήσετε αυτή σας την άποψη. Επαγγελματικά: Ξεδιπλώστε τα προσόντα και την ευφυΐα σας, δείξτε το εμπορικό σας δαιμόνιο και να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσετε τους πάντες.

 

Παρθένος: Έρωτας: Τα πράγματα έχουν αλλάξει, τώρα μπορείτε να γκρεμίσετε παλιές και αναχρονιστικές ισορροπίες για να κτίσετε μια νέα και υγιή σχέση, χωρίς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις Επαγγελματικά: Διαθέστε όσο χρόνο χρειάζεται για να βρείτε τις απαντήσεις που θα σας επιτρέψουν να αντιστρέψετε το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην καριέρα σας.

 

Ζυγός: Έρωτας:Πριν γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας, κρατήστε ό,τι αξίζει και προχωρήστε. Επαγγελματικά: Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές δεν είναι ο κατάλληλος σύμμαχός σας. Πρέπει να δράσετε συντονισμένα και γρήγορα για να ανατρέψετε τις δυσμενείς συνθήκες.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Το πιο σημαντικό αυτήν την εποχή είναι ότι ανακαλύπτετε μέσα από τον έρωτα, το πάθος και τον αληθινό σας εαυτό. Επαγγελματικά: Θα πρέπει να επιδείξετε μεγάλη υπομονή. Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας δεν είναι ακόμα αυτές που περιμένατε, όμως αργά ή γρήγορα θα ορθοποδήσετε.

Διαβάστε επίσης  Επιβεβαίωση: Οδεύουμε προς αλλαγή στην βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας

 

Τοξότης: Έρωτας:Οι εμπειρίες σας πλέον είναι μεγαλύτερες και σας επιτρέπουν να αξιολογήσετε καλύτερα αυτούς που θα αφήσετε να έρθουν κοντά σας. Επαγγελματικά: Προσπαθήστε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας και να διευρύνετε τους επαγγελματικούς ορίζοντές σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στον έντονο ανταγωνισμό.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Αν δεν πιστέψετε και δεν δεχτείτε τα λάθη που έχετε κάνει, δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή και ανανέωση στη σχέση σας Επαγγελματικά: Μεγάλο κόστος προβλέπεται να έχει κάθε είδους διαμάχη και σύγκρουση. Καλό θα είναι να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο διαφωνείτε.

 

Υδροχόος: Έρωτας:Αν μέσα στη ζωή σας υπάρχουν περισσότερα από ένα πρόσωπα, θα πρέπει να αποφασίσετε άμεσα ποια κατάσταση σας εξυπηρετεί και να επιλέξτε τον κατάλληλο. Επαγγελματικά: Βάλτε σε τάξη όλους τους λογαριασμούς, γιατί οι συγκυρίες δεν ευνοούν φιλόδοξα και ανεδαφικά βήματα αυτό το διάστημα.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Αν επιμένετε σε αυτή τη συμπεριφορά, τότε θα πρέπει να περιμένετε παρατράγουδα και μάλιστα χοντρά. Σταματήστε να κάνετε του κεφαλιού σας. Επαγγελματικά: Πριν προχωρήσετε σε οποιοδήποτε επαγγελματικό σχεδιασμό, πρώτα απ’ όλα προγραμματίστε με σύνεση τα έσοδα και μετά κινηθείτε.

Διαβάστε επίσης  Οι καλύτερες ταινίες του Netflix αυτή τη στιγμή

 

Πηγή: http://like.philenews.com/