Μετά από πολυετείς έρευνες, πειράματα, αναλύσεις και εργαστηριακές μετρήσεις, καταλήξαμε και θα σας ενημερώσουμε για τα άκρως επιστημονικά μας συμπεράσματα. Παρατηρήσαμε λοιπόν ότι υπάρχει μία αντιστοιχία ύφους, στυλ και κουλτούρας ανάμεσα στις μοτοσυκλέτες που επιθυμούν οι αναβάτες και τις ερωτικές συντρόφους που επιλέγουν.
Η πρώτη σχολή αναβατών επιθυμεί μοτοσυκλέτες πανέμορφες, κουκλάρες πραγματικές, τέλειες στο να εκτελούν μία αποστολή και εντελώς ακατάλληλες για οτιδήποτε άλλο. Δεν κάνουν για την πόλη, ούτε για ταξίδι, δεν είναι άνετες, δεν παίρνουν συνεπιβάτη. Είναι πανάκριβες, δύστροπες, είναι κάθε-Τρίτη-μάστορα, είναι ντίβες, σνομπ, μη μου άπτου, αλλά τις βλέπουν και λιγώνονται. Ομοίως και τα κορίτσια που επιλέγουν: από όπου περνούν με τις δεκατετράποντες γόβες τους προκαλούν αναστάτωση, φθόνο, ζήλεια και φαντασίωση. Καλύτερα να μην ανοίγουν το στόμα τους όμως (για να μιλήσουν), ενώ αν τους πουν να φτιάξουν μία στραπατσάδα, θα κοιτάξουν σα να τις ρωτούν για τη σχάση ραδιοϊσότοπων πλουτωνίου U-238.Ξυπνούν με πρωινάδικα, ενώ δεν πάνε πουθενά αν δεν τελειώσει το PowerofLove.Οι αναβάτες τείνουν να τις αλλάζουν γρήγορα (μηχανάκια και κορίτσια)για χάρη του νεότερου, γρηγορότερου, ομορφότερου μοντέλου.
Η δεύτερη σχολή προτιμάει μοτοσυκλέτες (και κορίτσια) που ίσως να μην είναι τόσο εκτυφλωτικά αντικείμενα πόθου, όμως είναι γλυκές, τα κάνουν όλα και συμφέρουν. Είναι από χαριτωμένες έως ελκυστικές (ειδικά για τα μάτια του καβαλάρη), περνούν πολύ καλά μαζί τους, είναι αξιόπιστες, δεν χαλούν χατίρι, βοηθούν με τις παγίδες του δρόμου, και δεν θέλουν να τις πουλήσουν, ώστε να ζήσουν μαζί τους πολλέςαπροβλημάτιστες και δημιουργικές βόλτες. Εσείς ποιες προτιμάτε;

Διαβάστε επίσης  Τα Σαββατοκύριακα στον Αμπαδιώτη είναι live!

For more about GAS: http://www.gasmoto.gr/

https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t