zodia chillinΚριός: Έρωτας: Αφήστε πίσω σας τις στάχτες του παρελθόντος και ό,τι σας πνίγει, και αφεθείτε στο καινούριο που έρχεται. Επαγγελματικά: Μέσα από αλλαγές στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα δείξετε τον δυναμισμό και θα παλέψετε για να ξεφύγετε από τη στασιμότητα.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Ένα όνειρό σας γίνεται πραγματικότητα, επιτέλους ζείτε έναν έρωτα με πάθος και ένταση. Εντάξει δεν είναι και το παν σε μια σχέση, αλλά σας έχει λείψει. Επαγγελματικά: Κάποιοι είναι το ίδιο κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι, όπως κι εσείς, και δεν έχουν την υπομονή να σας αντέξουν.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Χρειάζεστε οπωσδήποτε τη συμπαράσταση, την αγάπη και τη φροντίδα κάποιου ανθρώπου. Θα πρέπει, όμως, να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Επαγγελματικά: Σίγουρα, υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να εκτιμήσουν και να αναδείξουν τα ταλέντα σας και να επαναφέρουν τα κέρδη σας εκεί που ονειρεύεστε.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Ψάξτε για την αληθινή αγάπη. Βρείτε το άλλο σας μισό. Συμβιβασμούς στις επιθυμίες, ποτέ πια. Επαγγελματικά: Στον φοβερό αγώνα σας για καταξίωση έχετε ένα μεγάλο σύμμαχο, τον ρεαλισμό που αποκτήσατε μέσα από τις δύσκολες καταστάσεις που περάσατε.

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

 

Λέων: Έρωτας: Μη θεωρείτε ουτοπία τον μεγάλο έρωτα στη ζωή σας, ίσως σύντομα να αναθεωρήσετε αυτή σας την άποψη. Επαγγελματικά: Ξεδιπλώστε τα προσόντα και την ευφυΐα σας, δείξτε το εμπορικό σας δαιμόνιο και να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσετε τους πάντες.

 

Παρθένος: Έρωτας: Τα πράγματα έχουν αλλάξει, τώρα μπορείτε να γκρεμίσετε παλιές και αναχρονιστικές ισορροπίες για να κτίσετε μια νέα και υγιή σχέση, χωρίς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις Επαγγελματικά: Διαθέστε όσο χρόνο χρειάζεται για να βρείτε τις απαντήσεις που θα σας επιτρέψουν να αντιστρέψετε το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην καριέρα σας.

 

Ζυγός: Έρωτας:Πριν γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας, κρατήστε ό,τι αξίζει και προχωρήστε. Επαγγελματικά: Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές δεν είναι ο κατάλληλος σύμμαχός σας. Πρέπει να δράσετε συντονισμένα και γρήγορα για να ανατρέψετε τις δυσμενείς συνθήκες.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Το πιο σημαντικό αυτήν την εποχή είναι ότι ανακαλύπτετε μέσα από τον έρωτα, το πάθος και τον αληθινό σας εαυτό. Επαγγελματικά: Θα πρέπει να επιδείξετε μεγάλη υπομονή. Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας δεν είναι ακόμα αυτές που περιμένατε, όμως αργά ή γρήγορα θα ορθοποδήσετε.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

 

Τοξότης: Έρωτας:Οι εμπειρίες σας πλέον είναι μεγαλύτερες και σας επιτρέπουν να αξιολογήσετε καλύτερα αυτούς που θα αφήσετε να έρθουν κοντά σας. Επαγγελματικά: Προσπαθήστε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας και να διευρύνετε τους επαγγελματικούς ορίζοντές σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στον έντονο ανταγωνισμό.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Αν δεν πιστέψετε και δεν δεχτείτε τα λάθη που έχετε κάνει, δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή και ανανέωση στη σχέση σας Επαγγελματικά: Μεγάλο κόστος προβλέπεται να έχει κάθε είδους διαμάχη και σύγκρουση. Καλό θα είναι να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο διαφωνείτε.

 

Υδροχόος: Έρωτας:Αν μέσα στη ζωή σας υπάρχουν περισσότερα από ένα πρόσωπα, θα πρέπει να αποφασίσετε άμεσα ποια κατάσταση σας εξυπηρετεί και να επιλέξτε τον κατάλληλο. Επαγγελματικά: Βάλτε σε τάξη όλους τους λογαριασμούς, γιατί οι συγκυρίες δεν ευνοούν φιλόδοξα και ανεδαφικά βήματα αυτό το διάστημα.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Αν επιμένετε σε αυτή τη συμπεριφορά, τότε θα πρέπει να περιμένετε παρατράγουδα και μάλιστα χοντρά. Σταματήστε να κάνετε του κεφαλιού σας. Επαγγελματικά: Πριν προχωρήσετε σε οποιοδήποτε επαγγελματικό σχεδιασμό, πρώτα απ’ όλα προγραμματίστε με σύνεση τα έσοδα και μετά κινηθείτε.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

Πηγή: http://like.philenews.com/