zodia chillinΚριός: Έρωτας: Οι δείκτες της απόλαυσης χτυπάνε κόκκινο. Δεν είπαμε, όμως, και να το κάνετε σκοινί κορδόνι. Επαγγελματικά: Αποφύγετε αλλαγές και επεκτάσεις στον χώρο των οικονομικών, γιατί οι πιθανότητες επιτυχίας δεν είναι αρκετές να προωθήσουν την καριέρα σας.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Το σίγουρο είναι ότι σας ξημερώνει μια καινούρια ερωτική ζωή. Το κακό είναι ότι ξεχάσατε να συμπεριλάβετε σε αυτήν και τον μόνιμο σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Αν είστε έτοιμοι να κάνετε νέο ξεκίνημα βεβαιωθείτε πρώτα ότι έχετε ξεφύγει για τα καλά από την επήρεια της περιόδου.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τον σύντροφο σας, γιατί αισθάνεται ότι σχεδιάζετε το μέλλον χωρίς αυτόν και ότι δεν παίζει κανένα ρόλο η γνώμη του. Επαγγελματικά: Οι δυσκολίες που μπορεί να υπάρξουν δεν οφείλονται σε κακή επιρροή της περιόδου, αλλά σε κακή τακτική.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Σας γοητεύει οτιδήποτε μπορεί να σας δώσει χαρά. Τα άστρα θα προσπαθήσουν να σας αποζημιώσουν για να νιώσετε καλύτερα. Επαγγελματικά: Αγαπάτε αυτό που κάνετε και με σκληρή δουλειά να είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε, έστω κι αν προς στιγμή απογοητευθείτε.

Διαβάστε επίσης  To Katharo: 14 χρόνια δίπλα σας!

 

Λέων: Έρωτας: Μην αφήσετε τους δικούς σας ανθρώπους να νιώσουν μόνοι. Δώστε τους αγάπη και πάνω από όλα κάντε τους να νιώσουν μοναδικοί. Επαγγελματικά: Αυτό το διάστημα υπάρχουν πολλές και ελκυστικές προτάσεις, που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με δυσπιστία, γιατί διαφορετικά θα βγείτε χρεωμένοι.

 

Παρθένος: Έρωτας: Δεν είστε παράλογοι, ούτε έχετε παράλογες απαιτήσεις. Αντίθετα, μάλιστα, κάποιος δεν θέλει να αντιληφθεί πως ό,τι κάνετε το δικαιούστε. Επαγγελματικά: Αποφύγετε τις συγκρούσεις μέσα στον χώρο εργασίας. Είστε προικισμένοι, αλλά χρειάζεται φοβερή προσπάθεια για να φτάσετε στην καταξίωση.

 

Ζυγός: Έρωτας:Ακολουθείστε τον καλό δρόμο για το μέλλον σας, αν θέλετε να παραμείνετε ζευγαρωμένοι όπως είστε. Επαγγελματικά: Προσπαθήστε να δείξετε τον καλό σας εαυτό με το να αποδείξετε ότι ξέρετε να συνεργάζεστε με τους άλλους.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Αξιόλογο και ιδιόρρυθμο διάστημα. Πρώτον, γιατί υπάρχουν πολλές πρόσφορες και δεύτερον, γιατί μπορεί να υπάρξουν κι ανάλογα… ράμματα για τη γούνα σας. Επαγγελματικά: Τα υλικά και ηθικά κέρδη από τις επενδύσεις σας έχουν αρχίσει να φαίνονται. Κρατήστε ό,τι πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

Τοξότης: Έρωτας:Ερωτικά ζείτε τα καλύτερά σας. Δεν μασάτε και δεν καταλαβαίνετε, γιατί δυσκολεύονται κάποιοι να ανταποκριθούν, όταν υπάρχει τέτοια πληθώρα διεκδικήσεων στα πέριξ. Επαγγελματικά: Μην υποτιμάτε τους αντίπαλους σας, γιατί στο τέλος θα βρεθείτε προ οδυνηρών εκπλήξεων και θα έχετε χάσει το παιχνίδι της καριέρας σας.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Προσοχή στα ξεσπάσματα και στην απελευθέρωση κάθε είδους αρνητικής συμπεριφοράς σας, γιατί πολύ πιθανόν να μη σας οδηγήσει πουθενά. Επαγγελματικά: Πολλές από τις επιδιώξεις σας συναντούν εμπόδια και τα εμπόδια αυτά οφείλονται κυρίως στον τρόπο που κάποιοι λειτουργούν.

 

Υδροχόος: Έρωτας:Οι άνθρωποι που αγαπάτε έχουν ανάγκη από τη δική σας ενεργό υποστήριξη. Δείξτε τους στοργή , αγάπη και κατανόηση. Επαγγελματικά: Τώρα, ξέρετε ότι κανένας δεν ζει μόνο για να δουλεύει, αλλά και κανένας δεν έγινε πλούσιος, χωρίς να κάνει ακροβατισμούς.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Πρώτα απ’ όλα ψάξτε βαθιά μέσα σας, για να μπορέσετε να βγείτε αποφασιστικοί και αυταρχικοί, απέναντι στον μεγάλο εχθρό της ζήλιας. Επαγγελματικά: Η οικονομική σας κατάσταση χαρακτηρίζεται από σημαντικές καθυστερήσεις, όμως μην απογοητεύεστε, σύντομα νέες προοπτικές θα σας δώσουν την ώθηση που ονειρεύεστε.

Διαβάστε επίσης  Issue 791

 

Πηγή: http://like.philenews.com/