HOT
Ο Ναδάλ για ακόμα μια φορά πιστοποίησε ότι το Ρολάν Γκαρός του ανήκει. Ο γνωστός τενίστας είναι σχεδόν ανίκητος στο συγκεκριμένο court και αυτό επιβεβαιώθηκε περίτρανα για ακόμα μία φορά.

 

 

Ο Ολυμπιακός στο Πολο επιβεβαίωσε για ακόμα μία χρονιά, ότι ανήκει στην ελίτ των καλύτερων ομάδων της Ευρώπης αφού κατάφερε να φτάσει στο τελικό του champions league απέναντι στη Φερενσβαρος. Μπορεί να ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλντυ, αλλά απέδειξε ότι η κορυφή της Ευρώπης του ανήκει μιας και ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που βρέθηκε στο τελικό.

NOT
Ο Αγγελος Αναστασιάδης βρέθηκε για μία ακόμα φορά στο μάτι του κυκλώνα για τις «θεϊκες» του εμπνεύσεις στο παιχνίδι με την Ιταλία. Οι μέρες του λίγες στην Εθνική, που για ακόμα μία φορά, μάλλον ήταν μια άστοχη επιλογή της ΕΠΟ.

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου όχι άδικα προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της κοινωνίας εκμεταλευόμενη παράθυρο που θέσπισε ο Σύριζα και έφερε τη κόρη της από τα ΕΛΤΑ στη Βουλή, νόμιμα μεν, ανήθικα δε. Ετσι όπως δήλωσε δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές…τουλάχιστον έπραξε το αυτονόητο…για συγνώμη στον Ελληνικό λαό ούτε λόγος…

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

 

Και επίσημα ΑΠΩΝ δηλώνει από τις εθνικές εκλογές ο Πάνος Καμμένος. Ο συγκυβερνήτης της διακυβέρνησης Σύριζα – Ανελ, μετά την παταγώδη αποτυχία στις Ευρωεκλογές αποφάσισε να μην ρισκάρει μια νέα σφαλιάρα και έτσι θα απέχει από τις εκλογές του Ιουλίου. Τι με κάνει να πιστεύω ότι κάπου κάπως κάποτε θα ξαναεμφανιστεί στη πολιτική σκηνή του τόπου.